Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Φερστάπεν: Ο Χάμιλτον ζηλεύει

Ελλάδα 20:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φερστάπεν: Ο Χάμιλτον ζηλεύει

FORMULA 1

Φερστάπεν: Ο Χάμιλτον ζηλεύει

FORMULA 1

Ο ιδιότυπος πόλεμος δηλώσεων ανάμεσα στους Χάμιλτον και Φερστάπεν καλά κρατεί. Τελευταίο επεισόδιο του, η απάντηση του Ολλανδού στα πρόσφατα σχόλια του Χάμιλτον.

Advertisement
Advertisement

Ο Μαξ Φερστάπεν δεν άφησε αναπάντητες τις πρόσφατες δηλώσεις του Λιούις Χάμιλτον σχετικά με την ισχύ των teammates που είχαν κατά τη διάρκεια της καριέρας τους οι δύο οδηγοί. Ο απόηχος της σεζόν του 2021 παραμένει δυνατός.

Σε συνέντευξη του στο Sky Sports F1 ο Χάμιλτον είχε δηλώσει ότι οι ομόσταβλοι που είχε να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του ήταν ισχυρότεροι από εκείνους του Φερστάπεν. Κάποιος άλλος στην θέση του Ολλανδού, ίσως επέλεγε να μην ασχοληθεί. Όχι όμως ο Μαξ. Έτσι, όταν ερωτήθηκε σχετικά, ο Ολλανδός είχε έτοιμη την απάντηση.

Advertisement
Advertisement

«Ίσως ζηλέυει λίγο την επιτυχία που έχω τελευταία» απάντησε ο Φερστάπεν. «Δεν ξέρω γιατί το λέει αυτό. Ίσως πιστεύει ότι έχει να κερδίσει κάτι με αυτόν τον τρόπο. Εμένα όμως δεν με αφορά καθόλου αυτό» συνέχισε ο πρωταθλητής.

Σύμφωνα με τον Φερστάπεν τέτοιου είδους δηλώσεις πηγάζουν από τα άσχημα αποτελέσματα της Mercedes κατά τα δύο τελευταία χρόνια. «Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο για την Mercedes να αποδεχθεί ότι χάνει έπειτα από τόσο μεγάλη περίοδο κυριαρχίας» συνέχισε ο Φερστάπεν. «Στο τέλος, όμως, πρέπει κανείς να είναι ρεαλιστής. Και να εκτιμά τα επιτεύγματα των άλλων» υπογράμμισε ο Ολλανδός.

Advertisement

Τέλος ο Μαξ δήλωσε ότι κατά την περίοδο κυριαρχίας της Mercedes, τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του δεν προσπάθησαν να μειώσουν τα επιτεύγματα των αντιπάλων τους. «Το μόνο που λέγαμε τότε ήταν ότι έπρεπε να δουλέψουμε πιο σκληρά. Εν τέλει πρέπει να επικεντρώνεσαι στην δική σου απόδοση καθώς μόνο αυτήν μπορείς να επηρεάσεις» κατέληξε ο οδηγός της Red Bull.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φερστάπεν: Ο Βολφ λέει μπούρδες!
Χάμιλτον: Είχα πιο δύσκολους teammates από ότι ο Φερστάπεν
F1 GP Ιταλίας: Η τελευταία γραμμή άμυνας (+video)

Advertisement