Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Φερστάπεν: Με σωματοφύλακες στο Μεξικό!

Ελλάδα 14:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φερστάπεν: Με σωματοφύλακες στο Μεξικό!

FORMULA 1

Φερστάπεν: Με σωματοφύλακες στο Μεξικό!

FORMULA 1

Δύο σωματοφύλακες θα βρίσκονται στο πλευρό του Μαξ Φερστάπεν κατά την διάρκεια του τριημέρου στο Μεξικό σύμφωνα με τον Χέλμουτ Μάρκο.

Advertisement
Advertisement

Ο τεχνικός σύμβουλος της Red Bull έκανε την αποκάλυψη αυτή στον ιστότοπο F1-insider.com.

Η Αυστριακή ομάδα λαμβάνει αυτά τα μέτρα με αφορμή τα γιουχαΐσματα που ακούστηκαν εναντίον του Φερστάπεν κατά την απονομή στο Τέξας. Μερίδα των «φιλάθλων» που είχαν στραφεί εναντίον του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή ανήκε και στους οπαδούς του Τσέκο Πέρεζ οι οποίοι είχαν συρρεύσει στην πίστα από το γειτονικό Μεξικό. Οι φίλοι του Πέρεζ κατηγορούν τον Φερστάπεν ότι είναι συνυπεύθυνος στα άσχημα αποτελέσματα του αγαπημένου τους οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Όσο παρανοϊκή και αν μοιάζει μια τέτοια κατηγορία, τα συμβάντα του Τέξας σε συνδυασμό με πολλές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης έχουν προκαλέσει ανησυχία στο στρατόπεδο της Red Bull.

«Ο Μαξ δεν επιθυμεί να έχει σωματοφύλακες» δήλωσε ο Μάρκο. «Είναι πολύ χαλαρός με το όλο θέμα. Ωστόσο εμείς θέλουμε να είναι ασφαλής. Έχουμε ευθύνη απέναντί του» συμπλήρωσε ο Αυστριακός.

Advertisement

Ο Φερστάπεν είχε ερωτηθεί στην συνέντευξη τύπου σχετικά με τα γιουχαΐσματα που είχαν ακουστεί. Σύμφωνα με τον Ολλανδό, δεν είχαν καμία επίδραση επάνω στην ψυχολογία του. «Στην τελική εγώ πηγαίνω σπίτι με το τρόπαιο. Οπότε όλα καλά από την μεριά μου» είχε δηλώσει ο οδηγός της Red Bull.

Advertisement

Να σημειώσουμε ότι και πέρσι στο Τέξας μερίδα του πλήθους είχε αποδοκιμάσει τον Φερστάπεν κατά την απονομή. Τότε επρόκειτο κυρίως για οπαδούς του Χάμιλτον. Φέτος, όπως όλα δείχνουν, σε αυτούς προστέθηκαν και αρκετοί του Πέρεζ. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την συμπεριφορά του κοινού στο Μεξικό όπως και το εάν αυτή θα επηρεάσει την παραμονή του Τσέκο στο στρατόπεδο της Red Bull.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 GP ΗΠΑ: Ανίκητος!
Update: Τιμωρία για Χάμιλτον και Λεκλέρ
Χάμιλτον και Φερστάπεν στους δέκα πιο εμπορικούς αθλητές!