Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ferrari: Παρουσίαση Τρίτη και… 13!

Ελλάδα 9:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ferrari: Παρουσίαση Τρίτη και… 13!

FORMULA 1

Ferrari: Παρουσίαση Τρίτη και… 13!

FORMULA 1

Η Ferrari έγινε η πρώτη ομάδα που ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του μονοθέσιου της για το 2024. Και ο Φρεντ Βασέρ μίλησε για τη νέα φιλοσοφία της ομάδας.

Advertisement
Advertisement

Η παρουσίαση του μονοθέσιου με την κωδική ονομασία 676 θα γίνει την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου. Φυσικά δεν τίθεται θέμα… δεισιδαιμονίας καθώς στην Ιταλία η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν θεωρείται γρουσούζικη.

Εξάλλου ο λόγος είναι καθαρά πρακτικός. Η σεζόν του 2024 αρχίζει νωρίτερα από την περσινή και κατά συνέπεια και οι χειμερινές δοκιμές στο Μπαχρέιν θα διεξαχθούν νωρίτερα. Το τριήμερο δοκιμών στο Μπαχρέιν θα ξεκινήσει στις 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 23.

Advertisement
Advertisement

Έτσι η Ferrari θέλει να έχει ξεμπερδέψει νωρίτερα με το τυπικό σκέλος της παρουσίασης και να επικεντρωθεί στην προετοιμασία της για το πρώτο GP της χρονιάς, μία εβδομάδα αργότερα.

Ο Βασέρ δήλωσε: «Δεν χρειάζεται να υποσχεθώ οτιδήποτε. Η καλύτερη προσέγγιση είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και να αποδώσουμε». Ο επικεφαλής της Scuderia είχε ξεκαθαρίσει από πέρσι ότι επί των ημερών του θα μιλάει με έργα και όχι με λόγια.

Advertisement

Αρνήθηκε δε να κάνει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στους tifosi υπό μορφή υποσχέσεων! «Το δώρο θα είναι να κάνουμε καλή δουλειά τώρα και να αποδώσουμε τον Μάρτιο. Δεν θέλω να κάνω υποσχέσεις. Είμαι υπερήφανος για το δεύτερο μισό της περσινής μας σεζόν. Το ξεκίνημα ήταν πολύ δύσκολο αλλά στο τέλος καταφέραμε να δουλέψουμε σωστά» υπογράμμισε.

Advertisement

Το highlight της σεζόν για την Ferrari πέρσι ήταν η νίκη του Σάινθ στην Σιγκαπούρη. Ήταν ο μόνος αγώνας του 2023 ο οποίος δεν κατέληξε στα χέρια της Red Bull. Ασφαλώς οι στόχοι για το 2024 θα είναι πολύ πιο υψηλοί. Ο Βασέρ το γνωρίζει αυτό και προετοιμάζει την ομάδα κατάλληλα. Μένει να δούμε εάν θα τα καταφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ferrari: Ζητείται μισό δευτερόλεπτο!
Βασέρ: Προειδοποιεί για τη νέα συμφωνία ομόνοιας
F1: Οι πιο… ζημιάρηδες οδηγοί του 2023! (+video)