Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1 GP Βραζιλίας: Δράμα στην εκκίνηση! (+video)

Ελλάδα 3:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1 GP Βραζιλίας: Δράμα στην εκκίνηση! (+video)

FORMULA 1

F1 GP Βραζιλίας: Δράμα στην εκκίνηση! (+video)

FORMULA 1

Ο αγώνας του Interlagos μετράει ήδη αρκετές εγκαταλείψεις χωρίς να έχει συμπληρωθεί καν γύρος! Οι Μάγκνουσεν, Λεκλέρ και Άλμπον είναι ήδη εκτός.

Advertisement
Advertisement

Το δράμα ξεκίνησε κατά τον γύρο σχηματισμού. Το υδραυλικό κύκλωμα στην SF-23 του Λεκλέρ παρουσίασε βλάβη και αυτό οδήγησε σε κλείδωμα του τιμονιού που έστειλε τον Μονεγάσκο εκτός στην Ferradura!

Ο οδηγός της Ferrari θα είχε ξεκινήσει από την δεύτερη θέση. Ωστόσο ο αγώνας του έλαβε πρόωρα τέλος. Οι δραματικές στιγμές, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Με το σβήσιμο των κόκκινων φώτων ο Νόρις έκανε καταπληκτική εκκίνηση προσπερνώντας τον Χάμιλτον και τις δύο Aston Martin!

Ο Χάμιλτον κατάφερε κι εκείνος να προσπεράσει τις Aston Martin για την τρίτη θέση. Ωστόσο πίσω τους οι Άλμπόν και Χούλκενμπεργκ είχαν επαφή. Η πίσω αριστερά ανάρτηση της Williams κατέρρευσε και το μονοθέσιο, ακυβέρνητο, έπεσε επάνω στην άλλη Haas του Μάγκνουσεν. Οι δύο οδηγοί εγκατέλειψαν επί τόπου.

Advertisement

Παράπλευρη απώλεια της παραπάνω σύγκρουσης ήταν και ο Πιάστρι. Επιπλέον και η AlphaTauri του Ρικιάρντο χτυπήθηκε από θραύσματα στην πίσω πτέρυγα. Κανονικά οι δύο οδηγοί θα είχαν ήδη εγκαταλείψει. Όμως, η κόκκινη σημαία που βγήκε έχει δώσει την ευκαιρία στους μηχανικούς τους να επισκευάσουν τα μονοθέσια πριν την επανεκκίνηση, Αυτή θα δοθεί από στάση στις 19:31, ώρα Ελλάδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έλιοτ: Παραιτήθηκε από την Mercedes!
F1 GP Βραζιλίας: Διδάγματα από το παρελθόν (+video)
F1 GP Βραζιλίας: Ο Φερστάπεν εύκολα το Sprint στο Interlagos