Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1 GP Ολλανδιας: Έξω ο Ρικιαρντο με τραυματισμό! (+video)

Ελλάδα 20:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1 GP Ολλανδιας: Έξω ο Ρικιαρντο με τραυματισμό! (+video)

FORMULA 1

F1 GP Ολλανδιας: Έξω ο Ρικιαρντο με τραυματισμό! (+video)

FORMULA 1

Εκτός συνέχειας του τριημέρου στην Ολλανδία τέθηκε ο Ντανιελ Ρικιαρντο έπειτα από το ατύχημα του στο FP2. Ο Λίαμ Λώσον αντικαταστάτης του.

Advertisement
Advertisement

Ο Αυστραλός είχε έξοδο και επαφή με τα προστατευτικά ελαστικά στην στροφή 3. Η ταχύτητα της σύγκρουσης δεν ήταν μεγάλη. Ωστόσο φαίνεται ότι η γωνία πρόσκρουσης και η θέση που είχε το αριστερό χέρι του Ρικιάρντο στο κόκπιτ οδήγησαν στον τραυματισμό του.

Με το που βγήκε από το μονοθέσιο ο Ντάνιελ έπιανε το αριστερό του χέρι δείχνοντας ότι υπάρχει πρόβλημα. Δυστχως για τον οδηγό της AlphaTauri ο καρπός του έσπασε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει το τριήμερο του. Ο Ρικιαρντο είχε μεταφερθεί αρχικά στο ιατρικό κέντρο της πίστας. Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να αποχωρεί με δεμένο το αριστερό του χέρι.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε άμεσα σε κοντινό νοσοκομείο για ακτινογραφίες και περαιτέρω εξετάσεις. Εκεί οι φόβοι των ανθρώπων της ιταλικής ομάδας επιβεβαιώθηκαν με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δείχνουν σπάσιμο του αριστερού καρπού.

Advertisement

Ηταν μια εξαιρετικά άτυχη στιγμή για τον Αυστραλό ο οποίος μόλις δυο αγώνες πριν είχε κάνει την επιστροφή του στο πρωτάθλημα της F1 στη θέση του Νικ ντε Βρις. Η AlphaTauri επιβεβαίωσε ότι ο Νεοζηλανδός Λιαμ Λωσον θα αντικαταστήσει τον Ρικιαρντο για το υπόλοιπο του τριημέρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η «δίωξη» στον Φερστάπεν (+video)
Βασέρ: Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάθε τομέα
F1 GP Ολλανδίας: Ο Νόρις ταχύτερος την Παρασκευή (+video)

Advertisement