Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1 GP Μονακό: Φερστάπεν εναντίον Πέρεζ

Ελλάδα 5:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1 GP Μονακό: Φερστάπεν εναντίον Πέρεζ

FORMULA 1

F1 GP Μονακό: Φερστάπεν εναντίον Πέρεζ

FORMULA 1

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν πάλι ταχύτερος στο πριγκιπάτο. Και όλα δείχνουν ότι ο μόνος ρεαλιστικός του αντίπαλος για την pole θα είναι ο teammate του.

Advertisement
Advertisement

Ο Σέρχιο Πέρεζ ήταν ελάχιστα αργότερος του Φερστάπεν και το πιθανότερο είναι ότι η pole για τις δύο Red Bull θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Η σημερινή εικόνα των μονοθέσιων ήταν αρκετά διαφορετική από εκείνη της Παρασκευής. Όπως αναμενόταν ο Πέρεζ ήταν κοντά στον Φερστάπεν. Ωστόσο οι δύο Red Bull έδειξαν να έχουν μία αρκετά μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις Ferrari και Aston Martin. Με την δεύτερη, μάλιστα, να δείχνει πιο ανταγωνιστική από την πρώτη.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari προβληματίστηκε έντονα από το ότι το πάτωμα του μονοθέσιου ακουμπούσε στο έδαφος κατά την είσοδο στο σύμπλεγμα της πισίνας. Αυτό ανάγκαζε τον Λεκλέρ να σηκώνει το πόδι από το γκάζι χάνοντας πολύτιμο χρόνο.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μόνο πρόβλημα για την Scuderia. Η SF-23 έδειχνε να δυσκολεύεται αρκετά στον δεύτερο τομέα της πίστας. Εκεί ήταν που έχανε και τον περισσότερο χρόνο από τις δύο RB19. Στον ελάχιστο χρόνο που απομένει μέχρι τις κατατακτήριες θα δούμε εάν οι άνθρωποι της Ferrari θα προλάβουν να κάνουν αλλαγές στο set-up.

Advertisement

Αντιθέτως, ο δεύτερος τομέας ήταν ο αγαπημένος της Aston Martin με τον Στρόλ να έχει τον καλύτερο χρόνο εκεί. Ο Αλόνσο δεν συμπλήρωσε πολλούς γύρους νωρίς. Ενώ όταν είχε βγει για την δική του προσομοίωση κατατακτήριων η προσπάθειά του διακόπηκε. Αρχικά από την σταθμευμένη Haas του Μάγκνουσεν και έπειτα από την κόκκινη σημαία που προκάλεσε η έξοδος του Χάμιλτον στην Μιραμπό.

Advertisement

Ο Νόρις οδήγησε και πάλι εξαίσια παίρνοντας την 5η θέση πίσω από τους Στρολ και Σάινθ. Εξαιρετική ήταν και η προσπάθεια του 6ου Γκασλί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 GP Μονακό: Προεπισκόπηση
F1 GP Μονακό: Μπορούν να νικηθούν οι Red Bull; (+video)
Μάρκο: Ενοχλημένος ο Χάμιλτον-Δεν πωλείται η AlphaTauri

Advertisement