Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1 GP Λας Βέγκας: Το σόου ξεκίνησε! (+video)

Ελλάδα 23:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1 GP Λας Βέγκας: Το σόου ξεκίνησε! (+video)

FORMULA 1

F1 GP Λας Βέγκας: Το σόου ξεκίνησε! (+video)

FORMULA 1

Το τετραήμερο στο Λας Βέγκας έχει ξεκινήσει και επίσημα εδώ και λίγες ώρες με την φαντασμαγορική τελετή έναρξης.

Advertisement
Advertisement

Θα μπορούσαμε να πούμε πώς τα όσα είδαμε τα ξημερώματα της Πέμπτης ήταν ακριβώς όπως θα περιμέναμε μία αμερικανικού τύπου τελετή έναρξης.

Χιλιάδες φώτα να σπάνε ρυθμικά το σκοτάδι, δυνατή μουσική, εντυπωσιακές παρουσιάσεις των πρωταγωνιστών, πυροτεχνήματα και -φυσικά- μία μεγάλη συναυλία με διάσημους καλλιτέχνες. Σίγουρα όσοι απολαμβάνουν τέτοιου είδους θεάματα θα έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την τελετή έναρξης του GP στο Βέγκας.

Advertisement
Advertisement

Οι οδηγοί και οι ομάδες παρουσιάστηκαν επάνω σε γιγαντιαία pit boxes με το πλήθος να τους επευφημεί. Η σειρά εμφάνισης ήταν με βάση την κατάταξη των ομάδων στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, ενώ οι περισσότερες ομάδες είχαν ετοιμάσει ειδικούς χρωματισμούς στα μονοθέσια τους για τον αγώνα του Βέγκας.

Advertisement

Όλοι ήταν χαμογελαστοί μπροστά στις κάμερες. Ωστόσο δεν ήταν όλοι το ίδιο χαρούμενοι με την τελετή. Ο Μαξ Φεστάπεν δεν αλλάζει γνώμη για το Βέγκας και δήλωσε ότι οι οδηγοί στέκονταν επάνω στη σκηνή σαν… κλόουν! Ο Ολλανδός δεν παρευρέθηκε, μάλιστα, στην συναυλία των Κάιλι Μινόγκ, Τιέστο και 30 seconds to Mars που ακολούθησε, παρά το ότι ο Ντομενικάλι είχε συστήσει σε όλους τους οδηγούς να πάνε.

Advertisement

Ξεκάθαρα πιο… εντός κλίματος ήταν ο Λιούις Χάμιλτον αν και εξέφρασε ορισμένες επιφυλάξεις για τον τρόπο με τον οποίον διοργανώθηκε το GP. Ο Σάινθ αποφάσισε να μπει για τα καλά στο πνεύμα του αγώνα όπως και αρκετοί ακόμη οδηγοί.

Στα παραλειπόμενα η απόφαση των διοργανωτών να μην προβάλλονται τρία χρώματα στην μεγάλη σφαίρα που βρίσκεται στην πίστα. Για λόγους ασφαλείας, λοιπόν, το κόκκινο, το κίτρινο και το μπλε δεν θα προβάλλονται ώστε οι οδηγοί να μην τα συγχέουν με τις αντίστοιχες σημαίες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φερστάπεν: Η τρυφερή του πλευρά (+video)
Liberty: Καινοτομία ή «πατάτα» το GP στο Βέγκας;
F1 GP Λας Βέγκας: Προεπισκόπηση (+video)