Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έρχεται η ανανέωση για τον Vettel

Ελλάδα 7:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται η ανανέωση για τον Vettel

FORMULA 1

Έρχεται η ανανέωση για τον Vettel

FORMULA 1

Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας του Sebastian Vettel με την Aston Martin Racing και για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2022.

Advertisement
Advertisement

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής εντάχθηκε φέτος στο δυναμικό της βρετανικής ομάδας και παρότι είχε προηγηθεί μία σεζόν… παρωδία στη Scuderia Ferrari, απέδειξε με τις εμφανίσεις του πως δεν έχει ξεχάσει να οδηγεί.

Ήταν δεύτερος στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, ήταν δεύτερος στο Grand Prix Ουγγαρίας (σ.σ. ακυρώθηκε εκ των υστέρων λόγω έλλειψης της απαιτούμενης ποσότητας καυσίμου στο ρεζερβουάρ της AMR21 μετά το τέλος του αγώνα), ήταν στη πεντάδα στα Grand Prix Μονακό και Βελγίου ενώ βαθμολογήθηκε και στο Grand Prix Γαλλίας.

Παρά τους 15 βαθμούς που έχασε στην Ουγγαρία, παραμένει 11 πόντους μπροστά από τον έτερο οδηγό της ομάδας και γιο του μεγάλου αφεντικού, τον Lance Stroll.

Advertisement
Advertisement

vettel-hungary21-amr-d1000x600

Όμως οι εμφανίσεις του έχουν ικανοποιήσει πλήρως τον μπαμπά Lawrence που όπως δήλωσε στο Βρετανικό BBC, η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

«Είμαστε πανευτυχείς με τον Sebastian. Είναι ξεκάθαρη η πρόθεσή μας να συνεχίσουμε μαζί του την επόμενη χρονιά αλλά και παραπέρα», είπε ο 62χρονος επιχειρηματίας. Μάλιστα, τόνισε πως η ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, θα έρθει άμεσα.

Advertisement

Όλα είναι θέμα χρόνου λοιπόν, αν και τα παραπάνω αποτελούν φυσιολογική εξέλιξη. Πλέον, το μοναδικό πραγματικό ερωτηματικό σχετικά με το grid του 2022, αποτελεί ο teammate του Valtteri Bottas στην Alfa Romeo Racing. Για τη θέση ερίζουν οι Antonio Giovinazzi και Nyck de Vries.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
GP Ιταλίας: 1-2 η McLaren στη Monza, σύγκρουση Verstappen-Hamilton (vids)

Επίσημο: Στη Mercedes o Russell

Με Gasly-Tsunoda και το 2022 η AlphaTauri

Advertisement