Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ecclestone: Διώκεται από τις βρετανικές αρχές

Ελλάδα 14:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ecclestone: Διώκεται από τις βρετανικές αρχές

FORMULA 1

Ecclestone: Διώκεται από τις βρετανικές αρχές

FORMULA 1

Ο Bernie Ecclestone ήρθε και πάλι στο προσκήνιο και όχι για κάποια αμφιλεγόμενη δήλωσή του. Αυτή τη φορά ο Bernie βρίσκεται στο στόχαστρο των αρχών της Μεγάλης Βρετανίας για φορολογικά θέματα.

Advertisement
Advertisement

Στο πρώην αφεντικό της F1 πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για απάτη. Ο λόγος η μη δήλωση περιουσιακών στοιχείων αξίας 400 εκατομμυρίων λιρών.

Η ανακοίνωση της εισαγγελικής υπηρεσίας του στέμματος λέει: “Η CPS έχει εγκρίνει δίωξη κατά του Bernard Ecclestone για απάτη λόγω ψευδούς παράστασης σχετικά με την μη δήλωση περιουσιακών του στοιχείων που βρίσκονται στο εξωτερικό. Η αξία τους υπερβαίνει τα 400 εκατομμύρια λίρες“.

Advertisement
Advertisement

Ο “θείος Bernie” αναδείχθηκε σε ηγετική μορφή της F1 από τα μέσα των 70s μέχρι και το 2017. Επί των ημερών του το σπορ γιγαντώθηκε οικονομικά, ενώ πέτυχε και πολλά κερδοφόρα ανοίγματα σε νέες αγορές. Αποχώρησε μετά την εξαγορά του Formula One Group από την Liberty Media.

Έκτοτε συνέχισε να απασχολεί την επικαιρότητα με διάφορους τρόπους. Τελευταίο… κατόρθωμά του ήταν τα κολακευτικά σχόλια του για τον Vladimir Putin για τα οποία αργότερα ζήτησε συγγνώμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Leclerc: Μπορεί να εμπιστεύεται ακόμη την Ferrari;
F1 GP Αυστρίας: Μπορεί η Ferrari να κερδίσει τον Verstappen; (+video)
F1 GP Αυστρίας: Η καρδιά της Ferrari (+video)