Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δείτε αποκλειστικά το GP Ιαπωνίας σε ANT1+ και ANT1!

Ελλάδα 10:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε αποκλειστικά το GP Ιαπωνίας σε ANT1+ και ANT1!

FORMULA 1

Δείτε αποκλειστικά το GP Ιαπωνίας σε ANT1+ και ANT1!

FORMULA 1

Μετά τη μεγάλη ανατροπή στην Αυστραλία, με μεγάλο νικητή την Ferrari, η Formula 1 ταξιδεύει στην Ανατολή, για το 4 ο Grand Prix του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Advertisement
Advertisement

Αυτό διεξάγεται στην πίστα Σουζούκα της Ιαπωνίας και θα μεταδοθεί την Κυριακή, 7 Απριλίου, στις 08:00, ζωντανά, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ και ετεροχρονισμένα στις 16:30 στον ΑΝΤ1.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου και το Σάββατο 6 Απριλίου, οι φίλαθλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+, τις ελεύθερες και τις κατατακτήριες δοκιμές των μονοθέσιων, που θα καθορίσουν την τελική γραμμή εκκίνησης.

Στην Αυστραλία έσπασε το σερί της Red Bull και του Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος είχε κερδίσει σε όλους τους αγώνες από πέρυσι στη Σιγκαπούρη. Όπως τότε έτσι και τώρα, νικητής ήταν ο Κάρλος Σάινθ με τη Ferrari.

Advertisement
Advertisement

Πέρυσι, η Red Bull εξασφάλισε τη διατήρηση του τίτλου κατασκευαστών στην πίστα Σουζούκα. Φέτος, το ιαπωνικό Grand Prix, μετακόμισε από το Φθινόπωρο στην Άνοιξη, σε μια προσπάθεια της Formula 1 να μειώσει τα διανυθέντα χιλιόμετρα και κατ’ επέκταση το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Έχουν διεξαχθεί συνολικά 37 Grand Prix στην Ιαπωνία, τα 33 εξ’ αυτών στην πίστα της Σουζούκα.

Στην εκπομπή «Formula 1 Show», που ξεκινά στις 07:15, την Κυριακή 7 Απριλίου, πριν την απευθείας μετάδοση του αγώνα στις 8:00 ζωντανά, αποκλειστικά από το ΑΝΤ1+, μπορείτε να δείτε, μεταξύ άλλων, μια ανάλυση από το ατύχημα του Ράσελ στην Αυστραλία, ένα αφιέρωμα στον τοπικό ήρωα Γιούκι Τσουνόντα, αλλά και μια αποκλειστική συνέντευξη του επικεφαλής της McLaren, Ζακ Μπρον, στον Πάνο Σεϊτανίδη.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, θα βρίσκονται οι Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης και μαζί τους θα είναι η Μαρία Θωμά. Στις μεταδόσεις θα περιγράφουν οι Τάκης Πουρναράκης, Πάνος Σεϊτανίδης και Τζώρτζης Μαρκογιάννης.

Advertisement

Θα καταφέρει η Ferrari να συνεχίσει το σερί στις νίκες και να βγει και πάλι πρώτη; Θα καταφέρει να ισοφαρίσει τις νίκες και να κάνει το 2-2 με την Redbull; Η απάντηση θα δοθεί την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 08:00, ζωντανά, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ και ετεροχρονισμένα στις 16:30 στον ΑΝΤ1.