Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χάμιλτον: Έφυγε εκνευρισμένος από την συνέντευξη τύπου

Ελλάδα 0:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χάμιλτον: Έφυγε εκνευρισμένος από την συνέντευξη τύπου

FORMULA 1

Χάμιλτον: Έφυγε εκνευρισμένος από την συνέντευξη τύπου

FORMULA 1

Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την απόδοση της Mercedes στην Ιαπωνία. Και η συνέντευξη τύπου μετά την καρό σημαία δεν βοήθησε στο να ανέβει η διάθεσή του.

Advertisement
Advertisement

Η W15 ήταν αρκετά κακή στην απαιτητική διαδρομή της Suzuka. Όποια γόμα της Pirelli και εάν χρησιμοποιούσε, το γερμανικό μονοθέσιο υστερούσε συνεχώς έναντι των Red Bull, Ferrari, McLaren και Aston Martin.

Οι Χάμιλτον και Ράσελ τα έδωσαν όλα στη διάρκεια του τριημέρου. Ωστόσο δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο από την 9η και την 7η αντίστοιχα θέση τερματισμού. Η Mercedes προσπάθησε, μάλιστα, να βγάλει τον αγώνα με 1 pit-stop, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Χάμιλτον ζητούσε επιτακτικά αλλαγή στρατηγικής στο μέσο του αγώνα βλέποντας ότι το μονοθέσιο του εκτός από αργό είναι και… λαστιχοφάγο!

Έτσι, ο Λιούις δεν είχε -όπως είναι φυσιολογικό- και πολλή διάθεση μετά την καρό σημαία. Επιπλέον έπρεπε να απαντήσει και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μία από αυτές, όμως, τον εκνεύρισε.

Advertisement
Advertisement

Ο Χάμιλτον ρωτήθηκε εάν ζηλεύει τις πολύ δυνατές επιδόσεις των Ferrari από την αρχή της σεζόν. «Έχετε καμιά καλύτερη ερώτηση;» αποκρίθηκε αμέσως ο Λιούις πριν φύγει εκνευρισμένος από την συνέντευξη τύπου.

Ο Βρετανός έχει κλείσει με την Ferrari για το 2025. Μία κίνηση η οποία προκάλεσε πάταγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν. Και εάν κρίνουμε από τις επιδόσεις των δύο ομάδων στους 4 πρώτους αγώνες, μάλλον έπραξε σοφά!