Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιος παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 με Mercedes πήγε σε αντιπροσωπεία Ferrari;

Ελλάδα 21:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιος παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 με Mercedes πήγε σε αντιπροσωπεία Ferrari;

ΝΕΑ

Ποιος παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 με Mercedes πήγε σε αντιπροσωπεία Ferrari;

ΝΕΑ

Ο φακός του Newsauto απαθανάτισε τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή Νίκο Ρόσμπεργκ στην αντιπροσωπεία της Ferrari στο Μονακό, την οποία επισκέφτηκε – προφανώς – για να αποκτήσει κάποιο μοντέλο της Scuderia….

Advertisement
Advertisement

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ είναι ένας από τους πιλότους που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην ιστορία της Formula 1. Ο Γερμανός πιλότος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Mercedes και ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2016.

Ήταν η χρονιά που κατάφερε να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στον κορυφαίο θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον πλανήτη και να αποσυρθεί αμέσως μετά με ψηλά το κεφάλι. Οι περισσότεροι φίλοι της Formula 1 θα θυμούνται τον τελευταίο του αγώνα που διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι και ήταν αυτός που έκρινε και τον τίτλο, τον οποίο διεκδικούσε με τον Λιούις Χάμιλτον. Ο Ρόσμπεγκ ήθελε μια θέση στο βάθρο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, κάτι που κατάφερε πανηγυρίζοντας τον έναν και μοναδικό τίτλο, κάτι που είχε πετύχει και ο πατέρας του, Κέκε Ρόσμπεγκ το 1982.

Όλοι τον θυμούνται να τρέχει με τα χρώματα της χώρας του, ενώ τον έχουμε δει αρκετές φορές να οδηγεί μοντέλα της γερμανικής μάρκας. Παρ όλα αυτά, ο πόθος για μία… Ferrari υπάρχει για όλους, ακόμα και όταν αυτός ονομάζεται Νίκο Ροσμπεργκ.

Τι έχει βάλει στο… μάτι;

Advertisement
Advertisement

Όπως θα δείτε από την αποκλειστική φωτογραφία, ο φακός του Newsauto, απαθανάτισε τον πρώην πιλότο στην αντιπροσωπεία της Ferrari στο Μονακό. Ο Ρόσμπεργκ είναι μόνιμος κάτοικος του Πριγκιπάτου και την περασμένη εβδομάδα επισκέφτηκε την Ferrari για να δει – προφανώς – και να αποκτήσει κάποιο μοντέλο που έχει βάλει στο… μάτι.

Να σημειώσουμε πως στην αντιπροσωπεία της Ferrari στο Μονακό, υπάρχουν πάρα πολλά μοντέλα, μεταξύ άλλων και μια σπάνια Daytona SP3 που έχει παραχθεί σε μόλις 599 μονάδες. Ίσως να ήταν και αυτό το μοντέλο που τράβηξε τα βλέμματα του Ρόσμπεργκ