Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Bottas: Μύησε την κοπέλα του στην F1 (+video)

Ελλάδα 19:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bottas: Μύησε την κοπέλα του στην F1 (+video)

FORMULA 1

Bottas: Μύησε την κοπέλα του στην F1 (+video)

FORMULA 1

Μια ιδιαίτερη έκπληξη επεφύλασσε ο Valtteri Bottas στην κοπέλα του, Tiffany Cromwell. Ο Φιλανδός της Alfa Romeo έδωσε στην Αυστραλή ποδηλάτισσα μία γεύση από τον κόσμο της F1. Το τέλειο… ραντεβού για δύο λάτρεις της ταχύτητας.

Advertisement
Advertisement

Ο Valtteri Bottas ξεκίνησε το καλοκαιρινό του διάλειμμα στην πίστα. Όμως, αυτήν την φορά δεν ήταν εκείνος πίσω από το τιμόνι, παρά η κοπέλα του, Tiffany Cromwell. Ο Valtteri αποφάσισε να μυήσει την Tiffany στον μαγικό κόσμο της F1. Βλέπετε, ο Φιλανδός έχει συντροφεύσει πολλές φορές την κοπέλα του στις προπονήσεις της για τις διάφορες ποδηλατικές διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει.

Έτσι, αυτήν την φορά ήταν η σειρά του Valtteri να ανταποδώσει την χάρη. Η ιδιαίτερη αυτή track day έλαβε χώρα στην πίστα Alastaro της Φιλανδίας. Ο Bottas στην αρχή έδειξε τα βασικά στην Tiffany η οποία εν συνεχεία συμπλήρωσε τους πρώτους της γύρους με ένα σπορ αυτοκίνητο παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Το δεύτερο στάδιο περιλάμβανε ένα μονοθέσιο Formula Renault, ώστε η Tiffany να πάρει μία πιο καλή αίσθηση της αγωνιστικής οδήγησης. Στο τέλος, η Αυστραλή οδήγησε την Williams FW29 του Nico Rosberg από την σεζόν του 2007. Στο τέλος, μάλιστα, ο Valtteri της έδωσε και δίπλωμα!

Η Tiffany δήλωσε ενθουσιασμένη από την εμπειρία: “Επιτέλους, παίρνω μια μικρή γεύση από την δουλειά του Valtteri Bottas” έγραψε στην ιστορία της στο Instagram. Από την άλλη, ο Valtteri ανέβασε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο εμφανίζονται πλάνα από την αρχή της ημέρας μέχρι και την ολοκλήρωσή της. Ο λακωνικός τίτλος “need for speed” περιγράφει ιδανικά την εμπειρία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Alonso: Πώς έβαλε φωτιά στη silly season της F1
Piastri: Υπέγραψε με την McLaren για το 2023;
F1: Όταν ο γιος ακολουθεί τα βήματα του πατέρα (+video)