Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι οδηγεί ο Valtteri Bottas;

Ελλάδα 0:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι οδηγεί ο Valtteri Bottas;

ΝΕΑ

Τι οδηγεί ο Valtteri Bottas;

ΝΕΑ

Ο οδηγός της Alfa Romeo Valtteri Bottas απολαμβάνει να οδηγεί την Alfa Romeo Stelvio Quadrifogilo (το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο), αλλά απολαμβάνει και την οδήγηση με ένα ακόμα τετράτροχο στους δρόμους του Πριγκιπάτου.

Advertisement
Advertisement

Στον ελεύθερο χρόνο του, ο Valtteri Bottas απολαμβάνει το Μονακό.

Οι οδηγοί της Formula 1 είχαν ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων μεταξύ των αγώνων και ο Φινλανδός οδηγός Valtteri Bottas έκανε μία μεγάλη βόλτα στο τελευταίο ελεύθερο Σαββατοκύριακο του πριν το Γαλλικό Grand Prix.

Ο Bottas πήρε την κοπέλα του, την Αυστραλή επαγγελματία ποδηλάτη Tiffany Cromwell, για βόλτα, αλλά δεν ήταν με την Alfa Romeo Stelvio Quadrifogilo, αλλά μια Ferrari F8, στο Μονακό.

Advertisement
Advertisement

Ο 32χρονος ανέβασε μία ανάρτηση σε site κοινωνικής δικτύωσης όπου έγραψε στη λεζάντα: « Όταν δεν αγωνίζομαι το Σαββατοκύριακο», δίνοντας μας μια σύντομη εικόνα του supercar. Δεν είναι ξεκάθαρο από τη γωνία της εικόνας αν αυτό που οδηγεί ο Bottas είναι Ferrari F8 Tributo ή F8 Spider , αφού βλέπουμε μόνο το μπροστινό μέρος.

Η μάρκα από το Maranello παρουσίασε τη σειρά F8 το 2019 με την F8 Tributo και την ανοιχτή έκδοσή της με κινητήρα V8 3,9 λίτρων, που μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα με απόδοση 720 ίππους. Εκτός από τη νέα Stelvio Quadrifoglio που έχει από την Alfa Romeo έχει επίσης μια McLaren 675LT Spyder, μια Mercedes- AMG C 63 και μια Mercedes-AMG GT Black Series.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι δώρο έκανε η Mercedes στον Bottas;
F1 memes: Τα καλύτερα της Imola!
F1 GP Μ. Βρετανίας: Σαν να μην έγινε το FP1-Ο Bottas ταχύτερος