Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αλόνσο: Στην Aston Martin μέχρι και το 2026

Ελλάδα 1:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αλόνσο: Στην Aston Martin μέχρι και το 2026

FORMULA 1

Αλόνσο: Στην Aston Martin μέχρι και το 2026

FORMULA 1

Ο Φερνάντο Αλόνσο επέκτεινε την συνεργασία του με την βρετανική ομάδα για τουλάχιστον δύο ακόμη χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Η υπογραφή του Αλονσο με την Aston Martin είναι η πρώτη σημαντική εξέλιξη στην αγορά των οδηγών μετά τη συμφωνία των Χαμιλτον-Ferrari τον Φεβρουάριο.

Κατά τις προηγούμενες εβδομάδες ο Ισπανός είχε αφήσει να εννοηθεί ότι εξέταζε όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και εκείνο της οριστικής του αποχώρησης από την F1. Το όνομα του Αλόνσο είχε ακουστεί και για την δεύτερη θέση στην Mercedes. Ωστόσο ο Ναντο δείχνει ότι πιστεύει τελικά στο πλάνο του Λορενς Στρολ για την εξέλιξη της ομάδας.

Η ανακοίνωση της επέκτασης του Αλόνσο με την Aston Martin ήταν η πιο λακωνική -και καλόγουστη- που έχουμε δει ποτέ. «Είμαι εδώ για να μείνω» γράφει με το όνομα του Ισπανού από κάτω. Η ομάδα ανέβασε και video με τον Αλόνσο να λέει την παραπάνω ατάκα αυτοπροσώπως.

Advertisement
Advertisement

Αργότερα ο Νάντο έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. «Αυτή είναι μόνο η αρχή του πρότζεκτ και είμαι υπερήφανος που αποτελώ μέρος του. Είμαι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση και ακόμη πεινασμένος. Θα δώσω τα πάντα στο ταξίδι μας αυτό ώστε να γίνουμε πρωταθλητές» δήλωσε ο Ισπανός ο οποίος επεσήμανε ότι θα παραμείνει στην οικογένεια της Aston Martin ακόμη και μετά το 2026.

Υπενθυμίζουμε ότι η Aston Martin έχει στα σκαριά ένα σημαντικό πρόγραμμα για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της στο Silverstone. Επιπλέον έχει κλείσει με την Honda για τις PU από το 2026 και μετά.