Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αλόνσο: Δημοπρατεί την Ferrari Enzo του!

Ελλάδα 22:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αλόνσο: Δημοπρατεί την Ferrari Enzo του!

FORMULA 1

Αλόνσο: Δημοπρατεί την Ferrari Enzo του!

FORMULA 1

Σε δημοπρασία βγαίνει στις 8 Ιουνίου η Ferrari Enzo με αριθμό πλαισίου νο. 1 που ανήκε στον Φερνάντο Αλόνσο.

Advertisement
Advertisement

Αυτό ανακοινώθηκε από τον οίκο Monaco Car Auctions ο οποίος θα πραγματοποιήσει την συγκεκριμένη ημέρα δημοπρασίες αποκλειστικά αφιερωμένες στην Ferrari!

Και ο ίδιος ο Αλόνσο, όμως, το επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Instagram. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οίκου, η συγκεκριμένη Enzo φέρει αρκετές ιδιαιτερότητες. «Φέρει τον αριθμό πλαισίου νούμερο 1 σύμφωνα με τον επίσημο κατάλογο της Ferrari. Επιπλέον έχει κάνει μόλις 4.800 χιλιόμετρα μέχρι στιγμής και ανήκει στον Φερνάντο Αλόνσο».

Advertisement
Advertisement

Η αρχική τιμή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου ξεπερνούσε τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο είναι άγνωστη η τιμή εκκίνησης στη δημοπρασία με δεδομένα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης Enzo.

Ο Αλόνσο αγωνίστηκε για την Ferrari από το 2010 έως το 2014, φτάνοντας δύο φορές κοντά στο πρωτάθλημα οδηγών. Προφανώς στα χρόνια του στη Scuderia είχε αποκτήσει αρκετά υπεραυτοκίνητα της εταιρίας. Κάποια ως δώρα για ορισμένες μεγάλες νίκες του και άλλα αγοράζοντάς τα.

Advertisement

Ξεχωρίζουν οι Ferrari 599 GTB 60 F1 Alonso edition και η Ferrari California. Φυσικά, ο Ισπανός δεν έχει μόνο Ferrari στην μεγάλη του συλλογή. Είναι ο ιδιοκτήτης ενός θηριώδους Nissan GT-R όπως και μιας McLaren P1. Επιπλέον έχει στην κατοχή του και την μοτοσικλέτα Aprillia RS660.

Advertisement

Έτσι είναι σίγουρο ότι ο ανταγωνισμός για την απόκτηση της Enzo του Αλόνσο θα είναι αρκετά μεγάλος στην δημοπρασία της 8ης Ιουνίου. Εξάλλου ποιος δεν θα ήθελε να αποκτήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο το οποίο έχει έχει οδηγήσει και ένας εκ των κορυφαίων οδηγών όλων των εποχών;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Είναι το νέο κορίτσι του Αλόνσο; (+video)
Alonso: Ίσως ο Hamilton γέρασε!
F1 GP Μονακό: Αυτό είναι το πραγματικό Μονακό! (+video)