Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD MUSTANG MACH-E 2022

Τι κάνει ξεχωριστή τη Ford Mustang Mach-E GT;

Ελλάδα 12:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι κάνει ξεχωριστή τη Ford Mustang Mach-E GT;

FORD MUSTANG MACH-E 2022

Τι κάνει ξεχωριστή τη Ford Mustang Mach-E GT;

FORD MUSTANG MACH-E 2022

Η Mustang έχει δημιουργήσει τελικά τον δικό της μύθο στην αυτοκίνηση, έχει αφήσει σίγουρα το δικό της στίγμα. Η Ford Mustang Mach-E GT δεν ξεφεύγει από αυτό τον κανόνα.

Advertisement
Advertisement

Για τη Ford όμως, η χρήση του ονόματος της Mustang έπρεπε να μεταβεί στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και σίγουρα ήταν δύσκολη υπόθεση. Το αποτέλεσμα όμως δικαίωσε τη φίρμα

Η δυναμική της σχεδίαση είχε ως αποτέλεσμα την άμεση διαστολή των κορών του θεατή. Επιβλητική και κομψή σε εντυπωσιακό “Cyber Orange” χρώμα, μια αποκλειστικότητα ειδικά για την έκδοση GT όπως και το Grabber Blue χρώμα.

Advertisement
Advertisement

Η πληθωρική σιλουέτα ολοκληρώνεται από την ειδική γυαλιστερή μάσκα και τις βαμμένες σε κόκκινη –Colorado Red- απόχρωση δαγκάνες της Brembo. Ακόμα, έχουν βαφτεί σε μαύρο χρώμα οι εξωτερικοί καθρέφτες προσδίδοντας περαιτέρω διαφορετικότητα αλλά και στιλ.

Η κορυφαία Mustang Mach-E GT μπορεί να επιταχύνει από 0-100 km/h σε 3,7 δεύτερα, όπερ σημαίνει ότι πρόκειται μάλιστα για το ταχύτερο ευρωπαϊκό μοντέλο στην ιστορία της Ford. Αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό…

Λογικό εάν αναλογιστείς πως οι δύο πανίσχυροι ηλεκτροκινητήρες AC κινούν ανεξάρτητα τους εμπρός και πίσω τροχούς της Mustang Mach-E GT και μαζί παράγουν ισχύ 487 ίππων και ροπή 860 Nm – σχεδόν 15% περισσότερη ροπή σε σχέση με το υψηλών επιδόσεων υπεραυτοκίνητο Ford GT.

Advertisement

Η τετρακίνηση με δύο μοτέρ, το αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, η προηγμένη, προσαρμοζόμενη ανάρτηση MagneRide και το υψηλών επιδόσεων σύστημα πέδησης της Brembo συνδυάζονται ιδανικά εξασφαλίζοντας απόκριση και ευελιξία σπορ αυτοκινήτου.

Advertisement

Η Mustang Mach-E GT περιλαμβάνει επίσης μία μοναδική ρύθμιση στο κινητήριο σύνολο που μεταφέρει περισσότερη ισχύ στους πίσω τροχούς από τις υπόλοιπες τετρακίνητες εκδόσεις της Mustang Mach-E, με την υποστήριξη ειδικά σχεδιασμένων ελαστικών που μπορούν να μεταφέρουν την τεράστια ροπή στη επιφάνεια του δρόμου.

Το νέο προφίλ οδήγησης Untamed Plus είναι σχεδιασμένο για να βοηθά τους οδηγούς να εξισορροπούν την ισχύ των κινητήριων μονάδων για την επίτευξη σταθερών χρόνων κατά την οδήγηση στην πίστα – το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσαρμόζει ταυτόχρονα τα συστήματα ελκτικής πρόσφυσης και ελέγχου της ευστάθειας του αμαξώματος εκεί όπου οι συνθήκες και οι κανονισμοί το επιτρέπουν.

Ford-Mustang-Mach-E-GT-Performance-Edition

Advertisement

Η Mustang Mach-E GT περιλαμβάνει στάνταρ προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού όπως είναι, Intelligent Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring, Lane-Keeping System με Blind Spot Assist, Active Park Assist 2.0 και Pre-Collision Assist με Auto Emergency Braking.

Η Ford με τη νέα και αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E GT γυρίζει σελίδα στα σπορ αυτοκίνητα, δημιουργώντας εξαρχής τις νέες βάσεις για την παντοκρατορία της στο χώρο των αυτοκινήτων επιδόσεων που προκαλούν έντονες οδηγικές συγκινήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο ατίθασος χαρακτήρας της Ford Mustang Mach-E GT
Video: Ο εσωτερικός κόσμος της νέας Mustang Mach-E GT
Δοκιμή: Ford Mustang Mach-E GT