Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD MUSTANG MACH-E 2022

Ο ατίθασος χαρακτήρας της Ford Mustang Mach-E GT

Ελλάδα 16:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο ατίθασος χαρακτήρας της Ford Mustang Mach-E GT

FORD MUSTANG MACH-E 2022

Ο ατίθασος χαρακτήρας της Ford Mustang Mach-E GT

FORD MUSTANG MACH-E 2022

Με 487 ίππους και 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, η Ford Mustang Mach-E GT είναι αναμφίβολα ένα συναρπαστικό σπορ αυτοκίνητο, γεμάτη ένταση για μοναδικές στιγμές οδηγικής απόλαυσης.

Advertisement
Advertisement

Η Ford προσφέρει ένα πανέμορφο και γεμάτο χαρακτήρα αμάξωμα και μαζί ένα premium πενταθέσιο SUV το οποίο διαθέτει τις επιδόσεις ενός supercar με μηδενικές εκπομπές CO2.

Σαν να μην έφθαναν τα παραπάνω η εταιρία προίκισε την Mustang Mach-E GT και με έναν μοναδικό οδηγικό χαρακτήρα που ταιριάζει απόλυτα με την μεγάλη παράδοση της Ford Performance αλλά και της θρυλικής Mustang.

Η έκδοση GT ξεχωρίζει με τα βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος τόξα των τροχών, την ειδική πολυανθρακική μάσκα με 3D χαρακτηριστικά σε χρωματισμό Dark Matter Grey, καθώς και από τη μοναδική σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα με τις χαρακτηριστικές αεροδυναμικές εισαγωγές και σπόιλερ.

Advertisement
Advertisement

Για το θαύμα των κορυφαίων επιδόσεων υπεύθυνοι είναι οι δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν συνδυαστικά 487 ίππους και 860 Νm ροπής παρακαλώ. Ο κάθε ένας βρίσκεται τοποθετημένος σε έναν από τους δύο άξονες, κάτι που σε συνδυαστική λειτουργία προσδίδουν και χαρακτηριστικά τετρακίνησης στην κορυφαία Mustang Mach-E.

Για την λειτουργία των δύο κινητήρων υπάρχει μία μπαταρία με ωφέλιμη χωρητικότητα στις 98,7 kWh, η οποία παρέχει την εξαιρετική αυτονομία των 500 χιλιομέτρων με βάση το πρότυπο WLTP. Η φόρτισή της είναι ταχύτατη, αφού σε παροχή με ισχύ 150 kW μπορεί να ανακτήσει 99 χιλιόμετρα εμβέλειας σε μόλις 10 λεπτά φόρτισης.

Advertisement

Για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας από το 10% έως το 80%, ο χρόνος φόρτισης που απαιτείται στην πράξη σε αντίστοιχης ισχύος παροχή, δεν ξεπερνά τα 45 λεπτά της ώρας. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό…

Advertisement

Δυναμικό παρών δίνει η προσαρμοζόμενη ανάρτηση MagneRide ειδικά σχεδιασμένη για τους ευρωπαϊκούς απαιτητικούς δρόμους, με το μαγνητο-ροϊκό υγρό μέσα στα αμορτισέρ να επεμβαίνει στην απόδοσή τους σε πραγματικό χρόνο και όλα μαζί να προσαρμόζουν την συμπεριφορά της κορυφαίας Mach-E GT ανάλογα με τις οδικές συνθήκες και το προφίλ οδήγησης που έχει επιλεγεί.

Η σαγηνευτική Mustang Mach-E GT επιστρατεύει τέσσερα οδηγικά προφίλ, τα ήδη γνωστά από την “απλή” Mustang Mach-E “Whisper”, “Active” και “Untamed” ενώ στην GT έχει προστεθεί ένα ακόμα, το “Untamed Plus”, το οποίο απελευθερώνει τις πραγματικές δυνατότητες του αυτοκινήτου.

Advertisement

Είναι εκείνο που το καθιστά αμέσως ένα αμιγώς σπορ μοντέλο ακόμη και για οδήγηση σε πίστα. Στο ίδιο προφίλ αγριεύει και ο ήχος στο ιδιαίτερο εσωτερικό, καθιστώντας ακόμα μεγαλύτερη την οδηγική απόλαυση που έχει ο οδηγός στο τιμόνι της νέας ταχύτατης Mustang Mach-E GT.

Η Ford κάνει ευθαρσώς ξεκάθαρο προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση δεν σημαίνει αυτόματα συμβιβασμό στην απόλαυση της οδήγησης. Η νέα Mustang Mach-E GT με τους 487 ατίθασους ίππους, αποτελεί το ισχυρότερο μοντέλο που έχει λανσάρει στην ιστορία της η Ford στην Ευρώπη. Δεν το λες και λίγο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Video: Ο εσωτερικός κόσμος της νέας Mustang Mach-E GT
Εκθαμβωτική η νέα Ford Mustang Mach-E GT(Video)
Ford Mustang Mach-E GT: O μύθος συνεχίζεται και στην ηλεκτροκίνηση