Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD MUSTANG MACH-E 2022

Στην πρίζα με τη Ford Mustang Mach-E

Ελλάδα 14:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην πρίζα με τη Ford Mustang Mach-E

FORD MUSTANG MACH-E 2022

Στην πρίζα με τη Ford Mustang Mach-E

FORD MUSTANG MACH-E 2022

Η Ford Mustang Mach-E εκπέμπει στο έπακρο έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και μάλιστα τον συνδυάζει με κυριολεκτικά κορυφαίες επιδόσεις αλλά και απόλυτη ησυχία στην εκλεπτυσμένη καμπίνα.

Advertisement
Advertisement

Θέλοντας να διατηρήσει το συναισθηματικό φορτίο της κλασικής Mustang η Ford κατάφερε να δημιουργήσει ένα όχημα γεμάτο αναφορές στο παρελθόν, αλλά και με πολύ ξεχωριστές ματιές στο μέλλον, όπως για παράδειγμα η κλειστή μάσκα, το μακρύ και εντυπωσιακό καπό, τους επιβλητικούς προβολείς και τα έντονα νεύρα στο πλάι.

Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει την Ford με την Mustang Mach-E να είναι ένα άμεσα αναγνωρίσιμο και σίγουρα το πιο ξεχωριστό και σπορ ηλεκτρικό premium SUV που υπάρχει στην αγορά σήμερα.

Advertisement
Advertisement

Το μήκος του αμαξώματος φθάνει στα 4,71 μέτρα και το μεταξόνιο στα 2.984 χιλιοστά, κάτι που σε συνδυασμό με την άριστη χωροταξική μελέτη εξασφαλίζει τεράστιους χώρους για τους επιβάτες, αντίστοιχους με πολύ μεγαλύτερα σε μέγεθος και κατά πολύ ακριβότερα αυτοκίνητα.

Το περιβάλλον υψηλής τεχνολογίας τονίζεται από μία πληθώρα συστημάτων υποστήριξης του οδηγού, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουμε τα τα Intelligent Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring, Lane-Keeping System με Blind Spot Assist, Active Park Assist 2.0 και Pre-Collision Assist με Auto Emergency Braking.

Με την Mustang Mach-E η Ford φτιάχνει το απόλυτο σπορ ηλεκτρικό SUV της εποχής, το οποίο πέρα από την μοναδική οδηγική απόλαυση που προσφέρει είναι και ένα αυτοκίνητο με premium χαρακτηριστικά πολυτέλειας και άνεσης παρέα φυσικά με ένα καθόλα προηγμένο τεχνολογικό υπόβαθρο.

Advertisement

Η φόρτιση της Mustang Mach-E στο σπίτι είναι τόσο απλή όσο και η φόρτιση του smartphone. Απλώς σύνδεσε το όχημά σου σε μια συμβατική επιτοίχια πρίζα χρησιμοποιώντας το καλώδιο φόρτισης της Ford που παρέχεται με το όχημά σου. Εναλλακτικά, το προαιρετικό Ford Connected Wallbox προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία με ταχύτερους χρόνους φόρτισης από μια οικιακή πρίζα.

Advertisement

Το Wallbox παρέχει 610 χλμ. αυτονομίας σε μόλις 8 ώρες ή 32 χλμ. εύρους οδήγησης κάθε ώρα. Έχει επίσης σχεδιαστεί για να λειτουργεί με την εφαρμογή FordPass, ώστε να μπορείς να διαχειρίζεσαι το πρόγραμμα φόρτισής σου από απόσταση.

Το Ford Connected Wallbox είναι ένα προαιρετικό σημείο φόρτισης στο σπίτι ή καλύτερα, η ταχύτερη επιλογή φόρτισης στο σπίτι. Μπορεί μάλιστα να ανακτήσει εύρος άνω των 32 χλμ. σε μία ώρα και να ολοκληρώσει μια πλήρη φόρτιση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ότι καλύτερο…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το συναισθηματικό υπόβαθρο της Ford Mustang Mach-E
Τι κάνει ξεχωριστή τη Ford Mustang Mach-E GT;
H Ford Mustang Mach-E αποτελεί κορυφαία επιλογή!