Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Ford Mustang Mach-E αποτελεί κορυφαία επιλογή!

Ελλάδα 15:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Ford Mustang Mach-E αποτελεί κορυφαία επιλογή!

ΝΕΑ

H Ford Mustang Mach-E αποτελεί κορυφαία επιλογή!

ΝΕΑ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αποκτήσει κανείς μια Ford Mustang Mach-E για εταιρική χρήση. Από το ίδιο το αυτοκίνητο μέχρι τα φορολογικά ωφέλη για την επιχείρηση και το χρήστη και την προσφορά της Ford Lease.

Advertisement
Advertisement

Μοιάζει απίθανο, όμως, τα αυτοκίνητα με τα οποία μία εταιρία επιλέγει να εξοπλίσει όσους απασχολούνται σε αυτή, μπορούν να αποκαλύψουν πολλά, όχι μόνο για την ίδια την επιχείρηση, αλλά και για τον τρόπο που επιλέγει να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Διότι ένα σύγχρονο, πολυτελές όχημα, από τα δεκάδες που βρίσκονται στους χώρους στάθμευσης των μεγάλων επιχειρήσεων, δεν «κλέβει» απλώς τις εντυπώσεις, αλλά προσφέρει στους οδηγούς μία πιο ευέλικτη και ξέγνοιαστη καθημερινότητα, ώστε να μπορούν να αποδίδουν καλύτερα και με μεγαλύτερη σιγουριά στην απαιτητική θέση που έχουν αναλάβει. Με λίγα λόγια, ένα πολυτελές αυτοκίνητο εξασφαλίζει πως ο οδηγός μπορεί να ανησυχεί για οτιδήποτε άλλο, εκτός από τις μετακινήσεις του.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικά χαρακτηριστικά που αποδεικνύουν πως το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Ford, δηλαδή η Mustang Mach-E, αποτελεί μία ιδανική επιλογή για στελέχη επιχειρήσεων. Χάρη στην ασύγκριτη αυτονομία, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις ανεπανάληπτες επιδόσεις του, διαμορφώνει τις κατάλληλες συνθήκες στην άσφαλτο, ώστε ο οδηγός να απολαμβάνει μία αβίαστη οδηγική εμπειρία, μία οδηγική εμπειρία που θα τον κάνει να ερωτευτεί ξανά την οδήγηση!

Advertisement
Advertisement

Απολαμβάνοντας καλύτερες επιδόσεις και διαδρομές φιλικές προς το περιβάλλον

Επειδή τα οχήματα που επιλέγει μία επιχείρηση για τους εργαζομένους της αντανακλούν και τη φιλοσοφία της, είναι εύκολο να καταλάβουμε για ποιο λόγο τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες εταιρίες στρέφονται στην ηλεκτροκίνηση. Ωστόσο, δεν αρκεί ένα όχημα να εξασφαλίζει στον οδηγό πιο βιώσιμες μετακινήσεις, καθώς στον δρόμο οι επιδόσεις του είναι που θα κάνουν τη διαφορά.

Advertisement

Συνεπώς, ένα αυτοκίνητο όπως η Mustang Mach-E, το οποίο μπορεί κανείς να το αποκτήσει μέσω της Ford Lease και διαθέτει και εκδόσεις με εξελιγμένη τετρακίνηση(AWD), με έναν ηλεκτρικό κινητήρα στον εμπρός άξονα και έναν στο πίσω, όχι μόνο εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις αλλά μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμη και στις πιο δύσκολες οδηγικές συνθήκες, εντός και εκτός πόλης.

Την ίδια στιγμή, χάρη στο προηγμένο σύστημα One Pedal Drive, δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα να επιβραδύνει ομαλά το όχημα και να αξιοποιήσει την ενέργεια που χάνεται κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος, για να διευρύνει την αυτονομία του. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα σύγχρονο μοντέλο που προσφέρει τα προνόμια μίας βιώσιμης μετακίνησης και ταυτόχρονα διατηρεί αναλλοίωτο το εξαιρετικό οδηγοκεντρικό DNA της Ford.

Advertisement

Tέλος στο άγχος της αυτονομίας

Είναι αλήθεια πως επειδή δεν είμαστε ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με την έννοια της «αυτονομίας» στις μετακινήσεις μας, αρκετοί διστάζουμε να στραφούμε σε ένα ηλεκτρικό όχημα, ακόμη και αν είναι αυτό που εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες μας. Το ίδιο συμβαίνει, βέβαια, και με τις επιχειρήσεις που θέλουν να προσφέρουν εύχρηστα και άνετα οχήματα στα στελέχη τους, τα οποία θα μπορούν να ανταποκριθούν στους έντονους ρυθμούς του προγράμματός τους.

Advertisement

Τι μπορούν να κάνουν, λοιπόν, ώστε να απαλλαγούν από το άγχος της αυτονομίας σε κάθε είδους μετακίνηση και συγχρόνως, να απολαμβάνουν διαδρομές φιλικές προς το περιβάλλον; Να επιλέξουν μέσω της Ford Lease μια από τις εκδόσεις της Mustang Mach-E, η οποία διατίθεται με δύο επιλογές μπαταριών, πέρα από την μετάδοση της κίνησης στους πίσω ή σε όλους τους τροχούς. Πιο συγκεκριμένα υπάρχει η μπαταρία των 75 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία έως και 450 χιλιομέτρων, καθώς και η μεγαλύτερη των 98 kWh με αυτονομία που φτάνει μέχρι και τα 610 χιλιόμετρα με μια μόνο φόρτιση.

Αναβαθμίζοντας την οδηγική εμπειρία με «έξυπνες» και εύχρηστες καινοτομίες
Για έναν επαγγελματία -και όχι μόνο- το αυτοκίνητό του είναι ένα δεύτερο «σπίτι», ένα εργαλείο που του επιτρέπει να είναι πιο ευέλικτος στην καθημερινότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που οι επιχειρήσεις προτιμούν να διαθέτουν στα στελέχη τους πολυτελή οχήματα που διαθέτουν σύγχρονες τεχνολογίες και «έξυπνες» εφαρμογές, οι οποίες τους προσφέρουν σημαντική εξoικονόμηση χρόνου και μία βελτιωμένη οδηγική εμπειρία.

Τομείς στους οποία η νέα Mustang Mach-E ξεχωρίζει, καθώς μέσω της εφαρμογής FordPass και ενός smartphone δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να εντοπίσει το αυτοκίνητό του, να το κλειδώσει ή να το ξεκλειδώσει από μακριά και να προγραμματίζει τις διαδρομές του.

Έτσι ο οδηγός το μόνο που έχει να κάνει είναι να κατεβάσει στο smartphone τη συγκεκριμένη εφαρμογή και να τη συνδέσει με το αυτοκίνητό  του, για να λαμβάνει ειδοποιήσεις σχετικές και με την κατάσταση του, να σχεδιάζει τη φόρτιση κατά τη διάρκεια της διαδρομής, να ενημερώνεται για τα επίπεδα φόρτισης, την υπολειπόμενη απόσταση οδήγησης, καθώς και για τους δημόσιους σταθμούς φόρτισης που υπάρχουν στον δρόμο του.

Τα στελέχη και οι εταιρικοί πελάτες γενικά μπορούν να αποκτήσουν τη Mustang Mach-E και να απολαμβάνουν καθημερινά την ανεπανάληπτη οδηγική εμπειρία που προσφέρει μέσω του προγράμματος της Ford Lease που έχει μελετηθεί ειδικά για το ηλεκτρικό SUV της Ford.

Η Ford Mustang Mach-E γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα χάρη στη σημαντική φοροαπαλλαγή για την επιχείρηση που συνεπάγεται η επιλογή της και αντίστοιχα της ελάχιστης φορολογικής επιβάρυνσης του χρήστη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Video: Νέα Ford Mustang Mach-E RWD 294 PS
Δοκιμή: Ford Mustang Mach-E AWD Extended Range 351 PS
Ford Mustang Mach-E: Η σπορ απόλαυση στην εποχή της ηλεκτροκίνησης