Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD MUSTANG MACH-E 2022

Το συναισθηματικό υπόβαθρο της Ford Mustang Mach-E

Ελλάδα 20:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το συναισθηματικό υπόβαθρο της Ford Mustang Mach-E

FORD MUSTANG MACH-E 2022

Το συναισθηματικό υπόβαθρο της Ford Mustang Mach-E

FORD MUSTANG MACH-E 2022

Η Ford Mustang Mach-E προκαλεί ρίγη συγκίνησης σε όποιον βρεθεί πίσω από τιμόνι της. Όταν γνωρίζεις τον τρόπο δεν θέλει προσπάθεια προκειμένου να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Advertisement
Advertisement

Η Ford κατάφερε να δημιουργήσει ένα όχημα γεμάτο αναφορές στο παρελθόν, αλλά και με πολύ ξεχωριστές ματιές στο μέλλον, όπως για παράδειγμα η κλειστή μάσκα, το μακρύ και εντυπωσιακό καπό, τους επιβλητικούς προβολείς και τα έντονα νεύρα στο πλάι.

Η Mustang Mach-E έχει επίσης αναβαθμιστεί για μείωση του χρόνου φόρτισης μεταξύ 80-90% της χωρητικότητας της μπαταρίας από 52 λεπτά σε 15 λεπτά, ενώ μια επαναβαθμονόμηση της λειτουργίας οδήγησης με ένα πεντάλ (one-pedal driving) προσφέρει τώρα μία πιο ομαλή συμπεριφορά στις χαμηλότερες ταχύτητες που συνδυάζεται με βελτιώσεις στην οδηγική άνεση.

Advertisement
Advertisement

«Η αναβάθμιση της ικανότητας ρυμούλκησης της Mustang Mach-E είναι μία από τις πολλές δωρεάν αναβαθμίσεις που συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε σε hardware και software, ή μέσω έγκρισης τύπου, για να προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία» δήλωσε ο This Woelpern, general manager, Imports, Ford Ευρώπης.

Σχεδόν το 88% των πελατών του μοντέλου μέχρι σήμερα έχει προέλθει από άλλες μάρκες αυτοκινήτων με στόχο να απολαύσει τον fun-to-drive χαρακτήρα, το τολμηρό στυλ και την αυτονομία του οχήματος.

Οι τυχεροί ιδιοκτήτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από πολλές πρόσφατες βελτιώσεις μέσω ενημερώσεων λογισμικού ή εγκρίσεων τύπου, ενώ περαιτέρω over-the-air ενημερώσεις προγραμματίζονται με στόχο στη συνεχή βελτίωση της Mustang Mach-E.

Advertisement

Το περιβάλλον υψηλής τεχνολογίας τονίζεται από μία πληθώρα συστημάτων υποστήριξης του οδηγού, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουμε τα τα Intelligent Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring, Lane-Keeping System με Blind Spot Assist, Active Park Assist 2.0 και Pre-Collision Assist με Auto Emergency Braking.

Advertisement

Η φόρτιση της Mustang Mach-E στο σπίτι είναι τόσο απλή όσο και η φόρτιση του smartphone. Απλώς σύνδεσε το όχημά σου σε μια συμβατική επιτοίχια πρίζα χρησιμοποιώντας το καλώδιο φόρτισης της Ford που παρέχεται με το όχημά σου.

Εναλλακτικά, το προαιρετικό Ford Connected Wallbox προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία με ταχύτερους χρόνους φόρτισης από μια οικιακή πρίζα. Το Wallbox παρέχει 610 χλμ. αυτονομίας σε μόλις 8 ώρες ή 32 χλμ. εύρους οδήγησης κάθε ώρα. Έχει επίσης σχεδιαστεί για να λειτουργεί με την εφαρμογή FordPass, ώστε να μπορείς να διαχειρίζεσαι το πρόγραμμα φόρτισής σου από απόσταση.

Advertisement

Η Ford Mustang Mach-E κατάφερε το ακατόρθωτο. Πάντρεψε με μαεστρία την μακροχρόνια παράδοση των Mustang με την ηλεκτροκίνηση και τη σύγχρονη εποχή που απαιτεί πλήρη συνδεσιμότητα και πάμπολλα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H αθέατη ουσιαστική πλευρά της Ford Mustang Mach-E
H Ford Mustang Mach-E αποτελεί κορυφαία επιλογή!
H Ford Mustang Mach-E ακόμα καλύτερη!