Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εκθαμβωτική η νέα Ford Mustang Mach-E GT(Video)

Ελλάδα 18:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εκθαμβωτική η νέα Ford Mustang Mach-E GT(Video)

ΝΕΑ

Εκθαμβωτική η νέα Ford Mustang Mach-E GT(Video)

ΝΕΑ

Από όποια πλευρά και να την κοιτάξετε, η νέα Ford Mustang Mach-E GT, εκτός από τις εκρηκτικές επιδόσεις, είναι… εκθαμβωτική.

Advertisement
Advertisement

Η σχεδίαση της Mach-E GT, αν και βασίζεται στην λογική ενός τετράθυρου πενταθέσιου SUV, κρατά ατόφιο το σπορ DNA της κλασικής Mustang, έχοντας πολλά κοινά γνωρίσματα, όπως τα πίσω φωτιστικά σώματα ή την ιδιαίτερα εντυπωσιακή μάσκα και τις κουπέ γραμμές στο αμάξωμα.

Θέλοντας να διατηρήσει το συναισθηματικό φορτίο της κλασικής Mustang, η Ford κατάφερε να δημιουργήσει ένα όχημα γεμάτο αναφορές στο παρελθόν, αλλά και με πολύ ξεχωριστές ματιές στο μέλλον, όπως για παράδειγμα η κλειστή μάσκα, το μακρύ και εντυπωσιακό καπό, τους επιβλητικούς προβολείς και τα έντονα νεύρα στο πλάι.

Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει την Ford με την Mustang Mach-E να είναι ένα άμεσα αναγνωρίσιμο και σίγουρα το πιο ξεχωριστό και σπορ ηλεκτρικό premium SUV που υπάρχει στην αγορά σήμερα.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τους μοναδικούς εξωτερικούς χρωματισμούς Grabber Blue και Cyber Orange, το νέο μοντέλο διαθέτει τόξα θόλων τροχών στο χρώμα του αμαξώματος, μία ειδική πολυανθρακική μάσκα με 3D χαρακτηριστικά σε χρωματισμό Dark Matter Grey, καθώς και μοναδική σχεδίαση εμπρός προφυλακτήρα με αεροδυναμικές εισαγωγές και σπόιλερ.

Advertisement

Διαθέσιμες μόνο για την Mustang Mach-E GT είναι οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, που περιλαμβάνουν μηχανουργημένη πρόσοψη με μαύρες γυαλιστερές εσοχές, ενώ ανάμεσα στις υπόλοιπες εξωτερικές λεπτομέρειες περιλαμβάνεται η βαμμένη οροφή σε χρώμα Shadow Black, οι εξωτερικοί καθρέπτες σε Pillar Black και οι δαγκάνες φρένων της Brembo σε Colorado Red.

Το σύνολο είναι ελκυστικό και εντυπωσιάζει σε κάθε πέρασμά της, εάν όμως αναρωτιέστε για τις εκρηκτικές της επιδόσεις, τότε πατήστε εδώ!

Advertisement