Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD MUSTANG MACH-E 2022

H αθέατη ουσιαστική πλευρά της Ford Mustang Mach-E

Ελλάδα 21:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H αθέατη ουσιαστική πλευρά της Ford Mustang Mach-E

FORD MUSTANG MACH-E 2022

H αθέατη ουσιαστική πλευρά της Ford Mustang Mach-E

FORD MUSTANG MACH-E 2022

Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Ford, η Mustang Mach-E, αποτελεί ιδανική επιλογή για στελέχη επιχειρήσεων, χάρη στη μεγάλη αυτονομία, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις κορυφαίες επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

H Ford προσφέρει μια πρόταση σχεδιασμένη κατά περίπτωση. Με ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης, ειδικά επιλεγμένες υπηρεσίες μετά την πώληση και τη δυνατότητα εκμίσθωσης αυτοκινήτων όπως η νέα ηλεκτρική Mustang Mach-E.

Έτσι, δια μέσου της Ford Lease έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μια από τις εκδόσεις της Mustang Mach-E, η οποία διατίθεται με δύο επιλογές μπαταριών, πέρα από την μετάδοση της κίνησης στους πίσω ή σε όλους τους τροχούς.

Υπάρχει η μπαταρία των 75 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία έως και 450 χιλιομέτρων, καθώς και η μεγαλύτερη των 98 kWh με αυτονομία που φτάνει μέχρι και τα 610 χιλιόμετρα, με μια μόνο φόρτιση.

Advertisement
Advertisement

Είναι βέβαιο πως η συγκεκριμένη επιλογή όχι μόνο μπορεί να αναβαθμίσει σε κάθε επίπεδο τις μετακινήσεις, αλλά ταυτόχρονα να συμβάλλει θετικά στη μείωση των λειτουργικών εξόδων.

O μεγάλος συσσωρευτής και η εξαιρετική ηλεκτρική διαχείριση επιτρέπουν μεγάλη αυτονομία, ενώ διατηρούν ένα ρεαλιστικό κόστος κίνησης ακόμα και κάτω από τα €2,5/100 km!

Advertisement

Τώρα, ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας των 294 ίππων χαρίζει εξωπραγματικές επιδόσεις. Οι δυναμικές εξωτερικές γραμμές κεντρίζουν τα βλέμματα. Και όσο για το εσωτερικό, με την άνεση, την ποιότητα και την τεχνολογική αρτιότητα που προσφέρει, είναι σε θέση να καλύψει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Advertisement

Τη Ford Mustang Mach-E RWD μπορεί κανείς να την αποκτήσει με μηνιαίο μίσθωμα €455 (πλέον Φ.Π.Α.), καθώς επίσης και με κρατική επιδότηση €5.500, μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», για εταιρικές πωλήσεις. Μέσω της Ford Lease μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε όλη τη γκάμα των μοντέλων της εταιρίας, είτε μιλάμε για επιβατικά, είτε και για επαγγελματικά οχήματα.

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι βρίσκονται διαθέσιμοι να ακούσουν τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και παράλληλα να σχεδιάσουν ένα τέτοιο πρόγραμμα, κυριολεκτικά κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της εκάστοτε εταιρίας.

Το όνομα και η δυναμική της Ford είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη, όσο μεγάλη και αν είναι αυτή. Ενισχύοντας τη ρευστότητα της κάθε επιχείρησης, με ελάχιστη δαπάνη κεφαλαίου και ανταγωνιστικά χρηματοδοτικά προγράμματα. Χάρη στα Ford Lease και Ford Finance συγκεντρώνονται πλέον τα πάντα κάτω από την ίδια σκέπη. Η χρηματοδότηση, συντήρηση, η ασφάλεια και η οδική βοήθεια.

Advertisement

Σημειώστε τέλος, πως μέσω της επαναστατικής εφαρμογής FordPass και ενός smartphone παρέχεται η δυνατότητα στον οδηγό να εντοπίσει το αυτοκίνητό του, να το κλειδώσει ή να το ξεκλειδώσει από μακριά και να προγραμματίζει τις διαδρομές του.

Αυτά συμβαίνουν μόνο στη σύγχρονη Ford και μάλιστα, στο νέο θελκτικό αμιγώς ηλεκτρικό “θρύλο”, την Ford Mustang Mach-E.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο ατίθασος χαρακτήρας της Ford Mustang Mach-E GT
H Ford Mustang Mach-E αποτελεί κορυφαία επιλογή!
Ford Mustang Mach-E: Η συνδεσιμότητα στο απόγειο της