Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD MUSTANG MACH-E 2022

Ford Mustang Mach-E GT: Ντοκτορά σε σχεδίαση και στιλ

Ελλάδα 22:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Mustang Mach-E GT: Ντοκτορά σε σχεδίαση και στιλ

FORD MUSTANG MACH-E 2022

Ford Mustang Mach-E GT: Ντοκτορά σε σχεδίαση και στιλ

FORD MUSTANG MACH-E 2022

Με τη νέα και άκρως σαγηνευτική και αμιγώς ηλεκτρική Μustang Mach-E, η Ford εισβάλλει δυναμικά στην ηλεκτρική εποχή, με το όνομα του πιο εμβληματικού της μοντέλου. Ειδικά στην έκδοση GT…

Advertisement
Advertisement

Η Mustang Mach-E GT των 487 ίππων δείχνει ότι το παρελθόν μπορεί να περάσει στο μέλλον όχι μόνο χωρίς απώλειες αλλά με σημαντικά κέρδη.

Το σαλόνι της Ford Mustang Mach-E είναι άνετο και ευρύχωρο, χάρη στο μεγάλο μεταξόνιο των 2.984 χιλιοστών και το δάπεδο είναι επίπεδο, λόγω της ενσωμάτωσης της μπαταρίας σε ειδικό χώρο κάτω από τους επιβάτες.

Μεγάλος και απόλυτα κανονικός σε σχήμα ώστε να είναι και ιδιαίτερα αξιοποιήσιμος είναι ο χώρος των αποσκευών που μπορεί να φθάσει έως και τα 1.420 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό της Mustang Mach-E GT χαρακτηρίζεται από την μοντέρνα σχεδίαση του ταμπλό, την εξαιρετική ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται και τις έξυπνες πρακτικές λύσεις για την εξυπηρέτηση των επιβατών στην καθημερινότητά τους.

Ο σπορ χαρακτήρας τονίζεται από τα ειδικά μπάκετ καθίσματα της Ford Performance που προσδίδουν έναν αγωνιστικό αέρα στο σαλόνι, προσφέροντας εξαιρετική πλευρική στήριξη στην γρήγορη οδήγηση. Έχουν επένδυση από διάτρητο σουέντ δέρμα το οποίο προσδίδει μία ξεκάθαρη αίσθηση πολυτέλειας σε όλο το σαλόνι.

Advertisement

Από τα στοιχεία που κερδίζουν τις εντυπώσεις στο σαλόνι της Mustang Mach-E GT είναι η μεγάλη οθόνη του συστήματος πολυμέσων των 15,5 ιντσών σε Full High Definition ανάλυση η οποία διαθέτει το νέο εξελιγμένο SYNC 4 σύστημα infotainment αλλά και το εξαιρετικό ηχοσύστημα της B&O με δέκα ηχεία και μία ηχομπάρα στο επάνω μέρος του ταμπλό για μοναδική εμπειρία ακρόασης.

Advertisement

Η Mustang Mach-E GT περιλαμβάνει επίσης στάνταρ προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης της οδήγησης, μεταξύ των οποίων τα Intelligent Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring, Lane-Keeping System με Blind Spot Assist, Active Park Assist 2.0 και Pre-Collision Assist με Auto Emergency Braking.

Για την Ford η χρήση του ονόματος της Μustang για την μετάβαση στην εποχή της ηλεκτροκίνησης ήταν μίας εξαιρετικής έμπνευσης κίνηση, η οποία αποδείχτηκε και άκρως επιτυχημένη με την εμφάνιση της ηλεκτρικής Mustang Mach-E.

Advertisement

Η έκδοση GT έχει να επιδείξει μερικά ακόμα επιπλέον χαρακτηριστικά με σπορ αναφορές, όπως οι μοναδικοί εξωτερικοί χρωματισμού Grabber Blue και Cyber Orange, την ειδική πολυανθρακική μάσκα με τρισδιάστατα χαρακτηριστικά και το νέας σχεδίασης εμπρός προφηυλακτήρα με τις νέες εισαγωγές αέρα και το καινούργιο σπόιλερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το συναισθηματικό υπόβαθρο της Ford Mustang Mach-E
H αθέατη ουσιαστική πλευρά της Ford Mustang Mach-E
Ford Mustang Mach-E: Η συνδεσιμότητα στο απόγειο της