Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Toyota: Νέα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα

Ελλάδα 2:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota: Νέα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα

Fleet Cars

Toyota: Νέα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα

Fleet Cars

Η Toyota ανακοίνωσε την προσθήκη ενός ελαφρού van, στην γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων της. Πρόκειται για τα Proace City (panel van κλειστό) και Proace City Verso (επιβατικό van).

Advertisement
Advertisement

Τα Proace City και Proace City Verso θα έχουν μπαταρία ιόντων λιθίου 50 kWh και μέγιστη ισχύ 136 ίππων

Η Toyota ανοίγει ένα ακόμη κεφάλαιο στη στρατηγική της για οχήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων, με τα Proace City και Proace City Verso. Η γκάμα μοντέλων θα περιλαμβάνει μικρά και μεγάλα μήκη αμαξώματος, με παραλλαγές Van και Verso, για την κάλυψη των αναγκών των πελατών για επαγγελματικούς, στόλους και ιδιωτική χρήση. Οι πρώτες παραδόσεις πελατών στην Ευρώπη από το φθινόπωρο του 2021.

Τα κλειστά ή ανοιχτά (με παράθυρα) van θα είναι διαθέσιμα με μπαταρία ιόντων λιθίου 50kWh που παρέχει μέγιστη απόδοση 136 ίππων, εξασφαλίζοντας την κίνηση σε επαγγελματίες οι οποίοι κινούνται σε ζώνες πόλεων με όρια χαμηλών εκπομπών ρύπων (συνήθως κέντρα μεγάλων Ευρωπαϊκών πόλεων). Όλες οι εκδόσεις Proace City Electric θα διαθέτουν μονοφασικό ενσωματωμένο φορτιστή 7,4 kW ως στάνταρ και προαιρετικό τριφασικό 11 kW εάν απαιτείται ταχύτερη φόρτιση.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα των μοντέλων θα περιλαμβάνει  compact και μεγάλα μήκη αμαξώματος, καθώς και τις παραλλαγές επιβατικών (Verso) εκδόσεων. Οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν από το Φθινόπωρο του 2021.

Διαβάστε επίσης:

Το Toyota Proace Verso γίνεται ηλεκτρικό με 330 χλμ. αυτονομία

Advertisement

Toyota Proace City: Με την απαραίτητη βοήθεια της PSA

Η Toyota παρουσιάζει το νέο Proace City για την Ευρώπη

Advertisement