Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota Proace City: Με την απαραίτητη βοήθεια της PSA

Ελλάδα 9:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Toyota Proace City: Με την απαραίτητη βοήθεια της PSA

ΝΕΑ

Toyota Proace City: Με την απαραίτητη βοήθεια της PSA

ΝΕΑ

Η Toyota εισέρχεται στην ευρωπαϊκή αγορά των κόμπακτ επαγγελματικών οχημάτων με το νέο Proace City, που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τον όμιλο της PSA.

Advertisement
Advertisement

 

Το ιαπωνικό μοντέλο μοιράζεται αρκετά κοινά σημεία με τα αντίστοιχα Peugeot Partner, Citroën Berlingo και Opel Combo, ενώ κοινή θα είναι και η γραμμή συναρμολόγησης, στην ισπανική πόλη του Vigo. To Proace City θα διατίθεται σε δύο διαφορετικά μήκη αμαξώματος (4,4 και 4,7 m.) και σε τρεις εκδόσεις (panel van, crew cab van και επιβατικό) με την τελευταία Proace City Verso να έχει 5 ή 7 θέσεις, ανάλογα το μεταξόνιο.

Advertisement
Advertisement

Όπως και τα συγγενικά μοντέλα, έτσι και το Proace City προσφέρει ωφέλιμο χώρο φόρτωσης από 3,3 έως 4,3 κυβικά μέτρα για την έκδοση Smart Cargo, κάνοντάς το ένα από τα ελάχιστα μοντέλα στην κατηγορία του που μπορεί να μεταφέρει δύο ευρωπαϊκών προδιαγραφών παλέτες. Σημειώστε επίσης ότι στο χώρο φόρτωσης μπορούν να τοποθετηθούν αντικείμενα μήκους 3,1 m για την μικρή έκδοση και 3,4 m στην μεγαλύτερη έκδοση, ενώ το ωφέλιμο φορτίο φτάνει τα 1.000 kg.

Advertisement

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την επιλογή ανάμεσα σε βενζινοκίνητα και diesel σύνολα, με ισχύ από 75 έως 130 PS, τα οποία θα συνδυάζονται είτε με χειροκίνητα κιβώτια πέντε και έξι σχέσεων, είτε με 8άρι αυτόματο. Από πλευράς συστημάτων ασφαλείας το μοντέλο φέρει συστήματα όπως Pre-Collision, Road Sign Assist, Lane Keep Assist, Cruise Control, Automatic High Beam, Sway Warning, Road Sign Assist, Adaptive Cruise Control και Blind Spot Monitor.