Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Η Toyota παρουσιάζει το νέο Proace City για την Ευρώπη

Ελλάδα 5:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Toyota παρουσιάζει το νέο Proace City για την Ευρώπη

Fleet Cars

Η Toyota παρουσιάζει το νέο Proace City για την Ευρώπη

Fleet Cars

Η Toyota αποκάλυψε το νέο της επαγγελματικό όχημα Proace City στην Έκθεση Commercial Vehicle Show στο Μπέρμιγχαμ. Το νέο Proace θα έχει μεγάλη ποικιλία μοντέλων για να ταιριάζει στις ανάγκες των αστικών επιχειρήσεων.

Advertisement
Advertisement

 

Το Proace City «στοχεύει» τους επαγγελματίες της πόλης και δημιουργήθηκε για να ανταγωνιστεί τα Opel Combo και Ford Transit Connect. Θα είναι το μικρότερο μοντέλο στην κατηγορία επαγγελματικών οχημάτων της Toyota αναπτύχθηκε παράλληλα με την PSA (Peugeot Citroen) και το τοποθετούν κάτω από τα Proace και Hilux.

Advertisement
Advertisement

Οι μελλοντικοί πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια σειρά διαφορετικών στυλ αμαξώματος, με την Toyota να προσφέρει το όχημα σε μορφή κλειστού van αλλά και Verso (μεταφοράς προσωπικού με τζάμια). Η πρώτη θα έχει ενιαίο εμπρός κάθισμα (δύο ή τριών θέσεων) ενώ η δεύτερη θα έχει δύο εμπρός καθίσματα, κεντρική κονσόλα, θέσεις επιβατών και επιπλέον πλευρικά παράθυρα.

Το κλειστό φορτηγό θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις (3,3 και 4,3 κυβικών μέτρων), ενώ η επιβατική έκδοση θα έχει πέντε ή επτά θέσεις. Πολλές είναι και οι επιλογές των κινητήρων από 74 έως 128 ίππους, με χειροκίνητα (εξατάχυτα) η αυτόματα (πεντατάχυτα) κιβώτια.

Advertisement

Για την Ευρώπη, η Toyota έχει εξαγγείλει μια σειρά από ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, όπως: αναγνώριση των σημάτων κυκλοφορίας, διατήρησης λωρίδων και του cruise control. Υπάρχει επίσης ένα σύστημα προειδοποίησης «coffee-cup» που θυμίζει στον οδηγό να κάνει ένα διάλειμμα σε μεγάλες διαδρομές. Το όχημα θα είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα σύστημα πληροφοριών/ψυχαγωγίας με οθόνη οκτώ ιντσών και δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth, Apple CarPlay και Android Auto smartphone.

Advertisement

Για όσους θέλουν να μετακινηθούν εκτός πόλης και… δρόμου η Toyota προσφέρει το σύστημα «Traction Select», το οποίο είναι ουσιαστικά ένας έξυπνος έλεγχος πρόσφυσης. Με ένα περιστροφικό διακόπτη, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ των ρυθμίσεων Normal, Snow, Sand και All-terrain για κίνηση σε ιδιαίτερες συνθήκες.