Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

H Arval επανατοποθετείται στην ελληνική αγορά!

Ελλάδα 0:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Arval επανατοποθετείται στην ελληνική αγορά!

Fleet Cars

H Arval επανατοποθετείται στην ελληνική αγορά!

Fleet Cars

Ο γενικός διευθυντής της θυγατρικής στη χώρα μας ξεκαθάρισε ότι είναι αισιόδοξοι για το μέλλον καθώς είναι αποφασισμένοι να το επηρεάσουν.

Advertisement
Advertisement

Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις της εταιρείας χρονομίσθωσης Arval το 2021 παρά τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει ο κορωνοϊός αλλά και η έλλειψη των ημιαγωγών με το στρατηγικό της σχέδιο «Arval Beyond» να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και να δείχνει να αντέχει στις προκλήσεις της εποχής.

Μάλιστα η εταιρεία χρονομίσθωσης πέρυσι κατάφερε να αυξήσει κατά 6,4% τον μισθωμένο στόλο οχημάτων της σε σχέση με το 2020 απαριθμώντας συνολικά πάνω από 1,46 εκατ. οχήματα.

Advertisement
Advertisement

Επίσης οι παραγγελίες νέων οχημάτων σημείωσαν άνοδο 15% σε σχέση με την προ κορωνοϊού εποχή ενώ ο χρηματοδοτούμενος στόλος ξεπέρασε το 1 εκατ. μονάδες το 2021. Ο τομέας της λιανικής αυξήθηκε κατά 11%, με τη χρηματοδοτική μίσθωση σε ιδιώτες να αυξάνεται κατά 24% ενώ η δραστηριότητα της μεσοπρόθεσμης μίσθωσης αυξήθηκε κατά 20%.

Παράλληλα οι συμβάσεις μίσθωσης ποδηλάτων σημείωσαν άνοδο σε ποσοστό 54%, οι χρήστες MaaS (Mobility as a Service) δεκαπλασιάστηκαν, οι μήνες μίσθωσης της Arval Mid Term Rental αυξήθηκαν κατά 34% ενώ το 30% των νέων παραγγελιών της Arval αφορούσε ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Arval κ. Alain van Groenendael τόνισε ότι: «Αναπτύξαμε το νέο μας στρατηγικό σχέδιο πριν από την πανδημία, με πρωτοποριακή φιλοδοξία και όραμα σε σχέση με την ενεργειακή μετάβαση, την κινητικότητα και τις συμπράξεις. Το 2021 ήταν ένα έτος εξυγίανσης. Προσφέραμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη υποστήριξη στους πελάτες μας για να τους βοηθήσουμε να αντιμετωπίσουν την κρίση στην υγεία και πιο πρόσφατα, την έλλειψη οχημάτων, και έτσι ανακοινώσαμε απίστευτα αποτελέσματα για τη δραστηριότητά μας. Συνολικά, το 2021 ήταν μια καταπληκτική χρονιά. Το 2022 υπόσχεται να είναι μια πολύ δυναμική χρονιά για την Arval και για τον τομέα της κινητικότητας γενικότερα. Η Arval θα διατηρήσει την πορεία της και θα παραμείνει επικεντρωμένη στους στόχους της: διαθέτουμε ένα ισχυρό και αποτελεσματικό σχέδιο, έχουμε στέρεες βάσεις, με πολύ ικανοποιημένους πελάτες και ισχυρή εμπιστοσύνη στο μέλλον μας».

Advertisement

Επανατοποθέτηση στην ελληνική αγορά

Στην ελληνική αγορά η Arval επανατοποθετείται με στόχο την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ενώ το 2021 η θυγατρική εταιρεία αύξησε το στόλο των οχημάτων της σε ποσοστό 21% και βελτίωσε τους οικονομικούς της δείκτες.

Advertisement

Ο γενικός διευθυντής της Arval Hellas κ. Αντώνης Παπαγιαννακόπουλος σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας για το 2022 τόνισε ότι: «Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον γιατί είμαστε αποφασισμένοι να το επηρεάσουμε.»

Το σχέδιο ανάπτυξης της Arval Hellas για το 2022 προβλέπει την υιοθέτηση διαδικασιών που επιτρέπουν τη διαφάνεια στις συναλλαγές και τη γρήγορη λήψη αποφάσεων, την ανάλυση των δεδομένων ώστε να πραγματοποιούνται σωστές κινήσεις, την ψηφιακή ανασύνταξη και επέκταση σε όλους τους τομείς και την εκπαίδευση των ανθρώπων της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εξαγορά μαμούθ 4,9 δισ. ευρώ στο αυτοκίνητο – Τι θα γίνει στην Ελλάδα;
Leasing παλιά… τώρα instacar! 
Οριστικό: Μόνο στην πρίζα 1 στα 4 leasing αυτοκίνητα!

Advertisement