Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Leasing παλιά… τώρα instacar! 

Ελλάδα 1:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Leasing παλιά… τώρα instacar!

ΑΓΟΡΑ

Leasing παλιά… τώρα instacar!

ΑΓΟΡΑ

Αυτοκίνητο με μηνιαία συνδρομή; Ναι. Με μηναίο κόστος χωρίς τα βαριά έξοδα της ενοικίασης και την πολυπλοκότητα του leasing, χάρη στο instacar.

Advertisement
Advertisement

Το instacar έρχεται για να καλύψει το κενό ανάμεσα στο ακριβό για μακροχρόνια χρήση rent a car και στην απαιτητική και μη ευέλικτη επιλογή του παραδοσιακού leasing.

Αυτοκίνητο με μηνιαία συνδρομή; Ναι. Όπως έχετε την συνδρομή σας σε μία καλωδιακή τηλεόραση/τηλεοπτικό-ιντερνετικό κανάλι ή μία μουσική πλατφόρμα. Ή όπως είχαν οι παλαιότεροι μία συνδρομή σε περιοδικά. Το instacar κάνει την απόκτηση αυτοκινήτου εύκολη και πολύ απλή.

Τι είναι το instacar;

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι leasing, ούτε rent a car, είναι ένα νέο subscription based μοντέλο απόκτησης αυτοκινήτου. Η μηνιαία επιβάρυνση, καλύπτει τα πάντα στον instadriver (τον χρήστη/πελάτη της εταιρίας).

Το instacar έρχεται για να καλύψει το κενό ανάμεσα στο ακριβό για μακροχρόνια χρήση rent a car και στην απαιτητική και μη ευέλικτη επιλογή του παραδοσιακού leasing. Είναι η πλέον ευέλικτη επιλογή για leasing καινούργιων ή leasing μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες, εύκολα γρήγορα και για όσους μήνες θέλεις με μηνιαία συνδρομή.

Όταν η ενοικίαση και το leasing δεν συμφέρουν

Advertisement

Το rent a car αποτελεί μία βραχυχρόνια λύση, το παραδοσιακό leasing σε δεσμεύει συνήθως με συμβόλαιο 36 ή 48 μηνών και μεγάλες προκαταβολές, ενώ το τυπικό δάνειο με 5 εως 7 χρόνια.

  • Με τη συνδρομητική υπηρεσία του instacar έχεις πρόσβαση σε ένα σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων, εύκολα, γρήγορα και ευέλικτα χωρίς γραφειοκρατία και υπέρογκες προκαταβολές για όσους μήνες το χρειάζεσαι. Τώρα το leasing χωρίς προκαταβολή, γίνεται πιο εύκολο από ποτέ!

Επιλέγεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς

  • Η εταιρία πραγματοποιεί ένα τυπικό οικονομικό έλεγχο χωρίς την εμπλοκή τραπεζών.
  • Εφόσον εγκριθεί το αίτημά σου και καταβάλεις το instastart, μπορείς να παραλάβεις το instacar σου ή άλλο αυτοκίνητο προπαράδοσης για να καλύψεις προσωρινά τις ανάγκες σου, εντός 2 έως 10 ημερών.
Advertisement

Τι προσφέρει η μηνιαία συνδρομή;

Με τη συνδρομή σου στο instacar απαλλάσσεσαι από τα τέλη κυκλοφορίας, όλα τα service και την αλλαγή ελαστικών. Επιπλέον, σου παρέχεται κάλυψη μικτής ασφάλειας και οποιαδήποτε άλλα έξοδα έχουν σχέση με το αυτοκίνητο, εκτός των καυσίμων. Φυσικά, μπορείς να επιστρέψεις δωρεάν το αυτοκίνητό σου όποτε το επιθυμείς, να σταματήσεις τη συνδρομή σου ή να αναβαθμίσεις το αυτοκίνητο που έχεις βάσει των διαθέσιμων επιλογών από το στόλο μας.

Ευελιξία στην επιλογή οχήματος

Advertisement

Online αυτοματοποιημένη υπηρεσία μέσα σε 4 απλά βήματα διαλέγεις αυτόματα από αυτοκίνητο πόλης ως πολυτελές SUV. Πλεονέκτημα του instacar ο μεγάλος στόλος αυτοκινήτων, η δυνατότητα εξαγοράς του οχήματος ανά πάσα στιγμή, η δυνατότητα αλλαγής οχήματος ανά μήνα, δυνατότητα διακοπής του subscription ανά πάσα στιγμή, χωρίς  εμπλοκή τραπεζών

Οι νέοι οδηγοί μπορούν;

Φυσικά! Εάν έχεις την άδεια οδήγησης για λιγότερο από 1 χρόνο και δεν έχεις  συμπληρώσει το εικοστοπρώτο  έτος της ηλικίας σου θα χρειαστεί να καταβάλεις επιπλέον το ποσό των 15€ + ΦΠΑ/μήνα, ως επασφάλιστρο.

Οι άνθρωποι πίσω από το instacar

Το instacar είναι η 1η συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Γεννήθηκε το 2018 από τους Αντώνη Σαμοθράκη, Αντώνη Ζώη και Βασίλη Δαμιανό. Η υπηρεσία μας έγινε officially launch το Σεπτέμβρη του 2019. Στόχος μας είναι να γίνουμε το απόλυτο γύρω από την αυτοκίνηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

To instacar υποστηρίζεται από το Velocity partners, Olympia Group και άλλους στρατηγικούς επενδυτές από το χώρο της αυτοκίνησης. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει πάνω από 1000 οχήματα (αυτοκίνητα, ebikes, e scooters) σε όλη την Ελλάδα.

Στο instacar πιστεύουν πως: «Ο συνδρομητής του instacar είναι ο πρωταγωνιστής και δουλεύουμε καθημερινά για να κάνουμε όλο και καλύτερη την εμπειρία του

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους #instadrivers κι αυτό αναγνωρίζεται τόσο καθημερινά από τους ίδιους.  Δεν προσφέρουμε leasing ούτε rent a car, δημιουργούμε μια νέα κατηγορία μεταξύ των δύο».