Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ειδική έκδοση Stromer ST7 με αυτονομία 240 χλμ.!

Ελλάδα 11:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδική έκδοση Stromer ST7 με αυτονομία 240 χλμ.!

Mobility

Ειδική έκδοση Stromer ST7 με αυτονομία 240 χλμ.!

Mobility

Η ελβετική εταιρεία θα παραδώσει στην Alinghi Red Bull Racing γρήγορα ηλεκτρικά ποδήλατα, τα λεγόμενα «Speed ​​​​Pedelecs», και θα αναπτύξει ειδικές εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Η… Ferrari των ποδηλάτων Stromer  η οποία στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την KOSMORIDE – KOSMOCAR ενώνει τις δυνάμεις της με την Alinghi Red Bull Racing καθώς προετοιμάζονται για το 37ο Κύπελλο Αμερικής. Η Stromer θα παραδώσει γρήγορα ηλεκτρικά ποδήλατα, τα λεγόμενα «Speed ​​​​Pedelecs», και θα αναπτύξει ειδικές εκδόσεις που θα φέρουν την ετικέτα Alinghi Red Bull Racing.

Η συμμετοχή στο Κύπελλο Αμερικής, το παλαιότερο αθλητικό τρόπαιο στον κόσμο (1851), απαιτεί προνοητικότητα, καινοτόμο πνεύμα και κάποια διάθεση για ρίσκο. Μετά από δέκα χρόνια απουσίας, ο Alinghi συνεργάστηκε με τη Red Bull με στόχο να κερδίσει το 37ο Κύπελλο Αμερικής, το οποίο θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο του 2024.

Advertisement
Advertisement

Η ελβετική εταιρεία myStromer AG, κορυφαίος κατασκευαστής του «Speed ​​​​Pedelecs», συνεργάζεται τώρα με την Alinghi Red Bull Racing για να υποστηρίξει αυτόν τον στόχο ως επίσημος προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων. Αυτή η συνεργασία, βασισμένη σε ένα μακροπρόθεσμο όραμα, θα διευκολύνει την κινητικότητα της ομάδας όχι μόνο στη Βαρκελώνη αλλά πάει η ομάδα. Επιπλέον, η Stromer θα κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση στα χρώματα του Alinghi Red Bull Racing βασισμένη στο μοντέλο ST7 το 2023.

Η προπονητική βάση της Alinghi Red Bull Racing βρίσκεται στη Βαρκελώνη και προκειμένου να υποστηρίξει τα μέλη της ομάδας στις καθημερινές τους βόλτες στην πόλη, η Stromer είναι πλέον ο επίσημος προμηθευτής ηλεκτρονικών ποδηλάτων. Εκτός από γρήγορα ηλεκτρικά ποδήλατα, η Stromer παρέχει στην ομάδα και αγωνιστικά ποδήλατα στα χρώματα του Alinghi Red Bull Racing για την εκπαίδευση των ναυτικών.

Σε αυτήν την 37η πρόκληση για το Κύπελλο Αμερικής, η ποδηλασία παίζει βασικό ρόλο τόσο στη στεριά όσο και στο νερό. Η ενέργεια για τα μηχανικά συστήματα παράγεται επί του σκάφους μέσω συστημάτων πεντάλ που λειτουργούν από τέσσερα μέλη του πληρώματος που ονομάζεται «Power Group». Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η σύγχρονη κινητικότητα συνδέει τη Stromer και την Alinghi Red Bull Racing μέσω του ενδιαφέροντός τους για αποτελεσματικότητα και απόδοση.

Advertisement

«Η ιστιοπλοΐα έχει γοητεύσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο εδώ και αιώνες. Το Alinghi Red Bull Racing σημαίνει απόδοση και τελειότητα, όπως και η Stromer. Αναμένουμε από αυτή τη συνεργασία ότι θα ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας της Stromer παγκοσμίως και ότι το θέμα της εναλλακτικής κινητικότητας θα αναγνωριστεί ακόμη περισσότερο. Ανυπομονούμε επίσης να λανσάρουμε το ST7 Alinghi Red Bull Racing Special Edition το 2023.» επισήμανε ο Tomi Viiala, Co-CEO myStromer AG.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία με την Alinghi Red Bull Racing. Το πάθος και η τελειότητα είναι δύο κοινές αξίες. Ευχόμαστε στην Alinghi Red Bull Racing μια τέλεια προετοιμασία και νίκη στην επόμενη έκδοση του Κυπέλλου Αμερικής. Φυσικά, είμαστε επίσης περήφανοι που μπορούμε να κρατήσουμε την ομάδα κινητή στη Βαρκελώνη με τα ποδήλατά μας» ανέφερε ο Karl Ludwig Kley, Co-CEO / CFO myStromer AG.

Advertisement

«Η ποδηλασία και η ιστιοπλοΐα έρχονται πιο κοντά σε αυτά τα νέα σκάφη, το AC75, καθώς οι κανόνες της κατηγορίας επιτρέπουν στους ποδηλάτες να επιβαίνουν στο σκάφος για να παρέχουν την ενέργεια για τη λειτουργία των συστημάτων του σκάφους. Επίσης, το να μπορούμε να κάνουμε ποδήλατο ως μέρος των προετοιμασιών μας στη Βαρκελώνη θα είναι ένα μεγάλο συν για όλη την ομάδα. Είναι πραγματικά τυχερό που μπορούμε να βασιστούμε στον Stromer για την καμπάνια μας για το επόμενο Κύπελλο Αμερικής. Έτσι μεταφέρουμε τα χρώματα της ελβετικής βιομηχανίας στον κόσμο και υποστηρίζουμε τις ίδιες αξίες: ακρίβεια, ποιότητα και απόδοση. Σας ευχαριστώ για αυτό !» τόνισε ο Arnaud Psarofaghis, Alinghi Red Bull Racing Sailing Team.

Η Stromer δεσμεύεται για βιώσιμες, φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις κινητικότητας. Το ηλεκτρικό ποδήλατο Stromer «Speed-Pedelecs» το οποίο μπορεί να φτάσει τα 45 km/h, αντιπροσωπεύει την καλύτερη ελβετική μηχανική και εντυπωσιάζει με έναν αποκλειστικό συνδυασμό διαχρονικού σχεδιασμού, έξυπνης συνδεσιμότητας, καθαρής απόδοσης και μέγιστης εμβέλειας.

Advertisement

Stromer ST7 Alinghi Red Bull Racing Team Edition

Η ελβετική εταιρεία θα παράγει μια ειδική σειρά του κορυφαίου μοντέλου ST7 της σε ομαδικά χρώματα αποκλειστικά για τη συνεργασία με την Alinghi Red Bull Racing. Στη νέα ναυαρχίδα του Stromer, η τεχνολογία αιχμής και τα εξαρτήματα προηγμένης τεχνολογίας συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό ηλεκτρικό ποδήλατο. Με την μπαταρία 1440 Wh και αυτονομία έως και 260 χλμ., το ST7 είναι το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο με δυναμική οδήγησης αυτοκινήτου. Συνδυάζει αξιόπιστη και σχεδόν χωρίς συντήρηση τεχνολογία αλλαγής ταχυτήτων με τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής αλλαγής ταχυτήτων με χρήση μοχλού αλλαγής ταχυτήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποστολή: Με Stromer e-bike η μετακίνηση είναι αλλιώς
Κινούμαι Ηλεκτρικά 2: Χιλιάδες αιτήσεις μεγάλο όφελος (+παραδείγματα)
Η Kosmoride αλλάζει τα δεδομένα με υπερσύγχρονο e-shop