Menu
Τιμές αυτοκινήτων | Live η κίνηση Τιμές Καυσίμων | COTY 2023

Mobility

Στα σκαριά πανελλαδικό δίκτυο κέντρων προσιτής ηλεκτροκίνησης

  • newsautoteam

Η Zeno Mobility, είναι η πρώτη ελληνική Εταιρεία με κύριο στόχο την επικοινωνία και διάδοση της Μικροκινητικότητας στην Ελλάδα.

Με ιδιαίτερη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων της Zeno Mobility, με θέμα τη «Μικροκινητικότητα» και τη νέα αντίληψη στις Μετακινήσεις μας στα μεγάλα Αστικά Κέντρα.

Οι συνεχείς απαιτήσεις στην «επέκταση» των χρήσεων ενός κλασσικού οικογενειακού οχήματος, (Π.χ. Εκδόσεις SUV),o πλουσιότερος εξοπλισμός αλλά και οι αυξημένες ανάγκες Χώρου για 4 ή 5 Επιβάτες, οδηγούν τα σύγχρονα αυτοκίνητα να γίνονται μεγαλύτερα σε διαστάσεις, βαρύτερα σε μάζα και λιγότερο ευκίνητα στη χρήση τους.

Τα σημερινά στατιστικά, δείχνουν ότι ένα μέσο οικογενειακό όχημα, χρησιμοποιείται στο 70% του χρόνου του από ένα ή δύο άτομα το πολύ, σε μικρές/ μεσαίες καθημερινές διαδρομές εντός των Αστικών Κέντρων, (που σπάνια ξεπερνούν τα 30 – 60 χλμ απόσταση, με τις μέσες ταχύτητες να μην αγγίζουν τα 20 χλμ/ώρα),και μόνο στο υπόλοιπο 30% της χρήσης του για κάθε άλλη δραστηριότητα (Εκδρομές, Οικογενειακές Μετακινήσεις εκτός Πόλεων, Διακοπές, κλπ), με 4 ή και 5 άτομα ταυτόχρονα.

Με τον όρο «Μικροκινητικότητα», αναφερόμαστε σε όλα εκείνα τα μικρά, ευκίνητα και χαμηλού κόστους μεταφορικά μέσα, που διευκολύνουν τις μετακινήσεις μας στα βεβαρυμμένα κυκλοφοριακά Αστικά Κέντρα, ενώ με τις αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις τους και το μηδενικό ενεργειακό τους αποτύπωμα, βοηθούν το σχεδόν καταστραμμένο περιβάλλον που ζούμε, να ανακάμψει σημαντικά.

Η Zeno Mobility, είναι η πρώτη ελληνική Εταιρεία με κύριο στόχο την επικοινωνία και διάδοση της Μικροκινητικότητας στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, των Οχημάτων της Κατηγορίας Le.

Το «ταπεινό» Ηλεκτρικό Πατίνι, το Ηλεκτρικό Ποδήλατο, το Scooter και οι Ηλεκτρικές Μοτοσυκλέτες, καθώς και τα μικρά διθέσια Οχήματα της Κατηγορίας L6e /L7e, για Ατομική ή και Επαγγελματική χρήση, ανοίγουν ένα νέο, αξιόπιστο και κυρίως άκρως οικονομικό κεφάλαιο στις μετακινήσεις μας.

Στη εκδήλωση για τη Μικροκινητικότητα, η Zeno Mobility επισήμανε ότι βασικός στόχος αποτελεί η Δημιουργία μιας προσιτής και αξιόπιστης σειράς Προϊόντων, με συνεχείς προσπάθειες ανανέωσης / εμπλουτισμού τους, η ανάπτυξη ενός Πανελλαδικού Δικτύου «Κέντρων Προσιτής και Αξιόπιστης Ηλεκτροκίνησης», όπου κάτω από την ίδια στέγη, ο καταναλωτής θα μπορεί να βρει όλα τα σχετικά με την Κατηγορία Le προϊόντα και η σταθερή «Υποστήριξη μετά την Πώληση» των Οχημάτων ( Service/Ανταλλακτικά).

Εκτός από τις Παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε ξεχωριστή αίθουσα, ο κύριος χώρος του Μουσείου Οίνου, φιλοξένησε μια πολύ ενδιαφέρουσα Έκθεση Προϊόντων, στην οποία συμμετείχαν οι Εταιρείες:

  • ECOCARS με Επιβατηγά και Επαγγελματικά Οχήματα.
  • BEEV με ομοειδή Προϊόντα
  • ZHIDOU με τα Επιβατηγά D1 και D2
  • TAZZARI με τα Zero City
  • NIUμε πλήρη σειρά Δiκύκλων
  • Ε/Μ/W με Ηλ. Ποδήλατα και
  • MICRO με Ηλ.Πατίνια.
  • FANTIC με Ηλ. Ποδήλατα και Πατίνια.
  • MC CHARGERS, με τους Ελληνικούς Φορτιστές Δικτύου.

Η Ηλεκτροκίνηση, σίγουρα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τη προστασία του Περιβάλλοντος και την βελτίωση των ρυπογόνων παραγόντων που προέρχονται από τις χερσαίες Μεταφορές αλλά η Μικροκινητικότητα, ίσως αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη και προσιτή οικονομικά πρόταση μετακίνησης στις σύγχρονες Μεγαλουπόλεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κανόνες κυκλοφορίας θα αποκτήσει η μικροκινητικότητα
Ελλάδα: Έτσι κυκλοφορούν παράνομα τα e-scooters από την Κίνα!
Προσοχή με τα φθηνά ηλεκτρικά ποδήλατα!

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto