Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα δύο ο ΣΥΡΙΖΑ με το νομοσχέδιο για την μικροκινητικότητα

Ελλάδα 16:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στα δύο ο ΣΥΡΙΖΑ με το νομοσχέδιο για την μικροκινητικότητα

ΝΕΑ

Στα δύο ο ΣΥΡΙΖΑ με το νομοσχέδιο για την μικροκινητικότητα

ΝΕΑ

Πανικός, εσωτερικές αντεκλίσεις και δύο «γραμμές» απο τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας…

Advertisement
Advertisement

 

Αρκετοί Βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης διεκδίκησαν την «πατρότητα» του εν λόγω νομοσχεδίου υποστηρίζοντας πως εκείνοι είχαν θέσει τις βάσεις για τα ΣΒΑΚ.
Με θετικά λόγια αναφέρθηκε στο νομοθέτημα η Θεοπίστη Πέρκα, λέγοντας πως τα ΣΒΑΚ ήταν σε εκκρεμότητα από τον καιρό που η ίδια ήταν γενική γραμματέας στο Υπουργείο Μεταφορών. Η ίδια μάλιστα τόνισε πως ικανοποιείται από τις νομοθετικές ρυθμίσεις. Θετικά εκφράστηκε και ο Νεκτάριος Σαντορινιός λέγοντας πως “το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι προς την σωστή κατεύθυνση”.

Απεναντίας η Κατερίνα Νοτοπούλου χαρακτήρισε “ημιτελές” το σχέδιο για τα ΣΒΑΚ, που όπως είπε “καταλήγει να χάνει το στόχο του εξαιτίας της μονοδιάστατης προσέγγισής του”. Την σκληρή “γραμμή” επέλεξε και ο Νίκος Παππάς, που είδε πλήθος ελλείψεων στο νομοσχέδιο.

Advertisement
Advertisement

Χαμούλης…

Αναμφίβολα τα παραπάνω που παρατηρήσαμε στη διαβούλευση, αποδεικνύουν ότι  αφενός η δουλειά που έχει γίνει πάνω στο νομοσχέδιο από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και το επιτελείο του είναι σε ιδιαίτερο καλό δρόμο (το παραδέχονται και οι πολιτικοί τους αντίπαλοι), και αφετέρου ότι στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και για ένα νομοσχέδιο, εξακολουθούν να ταλανίζονται από τα εσωτερικά τους…

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Αλλαγή στο νομοσχέδιο- Πότε θα οδηγείτε δίκυκλο με δίπλωμα αυτοκινήτου
Ανάπτυξη και αποσυμφόρηση θα φέρει η ισοδυναμία στα διπλώματα
Επίσημο: Με δίπλωμα αυτοκινήτου θα οδηγούμε μοτοσικλέτα