Live Κίνηση
Περισσότερα
DACIA SPRING 2023

Το νέο Dacia Spring δίνει νόημα στην ηλεκτροκίνηση

Ελλάδα 6:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Dacia Spring δίνει νόημα στην ηλεκτροκίνηση

DACIA SPRING 2023

Το νέο Dacia Spring δίνει νόημα στην ηλεκτροκίνηση

DACIA SPRING 2023

Η Dacia έφερε στην αγορά ένα πολύ ιδιαίτερο και σημαντικό αυτοκίνητο, το αμιγώς ηλεκτρικό Spring Extreme 65, έτοιμο να λύσει αποτελεσματικά τα ζητήματα της αστικής κινητικότητας.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Spring σπάει τα ταμπού, αποτελώντας το πιο φθηνό και προσιτό ηλεκτρικό μοντέλο της αγοράς. Ένα αυτοκίνητο που έρχεται να εκδημοκρατίσει την ηλεκτροκίνηση και να την κάνει εφικτή στο ευρύ κοινό.

Aκολουθώντας το τεράστιο success story της τελευταίας δεκαετίας, με μοντέλα όπως το Duster και εξαιρετικές πωλήσεις σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές, το νέο Spring αποτελεί χωρίς περιστροφές το πρώτο αυτοκίνητο πόλης στην γκάμα της Dacia και μάλιστα ηλεκτρικό.

Advertisement
Advertisement

Ένα αυτοκίνητο που είναι και αυτό πιστό στην βασική φιλοσοφία της γκάμας για την δημιουργία απλών, σύγχρονων και αξιόπιστων αυτοκινήτων, τα οποία κάθε φορά αλλάζουν τα δεδομένα της κατηγορίας τους. Το νέο Spring αποτελεί ένα πολύ ελκυστικό αστικό μέσο μετακίνησης κάτι που αποδεικνύει και η τεράστια εμπορική επιτυχία του.

Το νέο Dacia Spring βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-A, με τις διαστάσεις του να είναι compact, χαρίζοντάς του την απαραίτητη ευελιξία για την κίνηση μέσα στην πόλη. Το μήκος του είναι στα 3,73 μέτρα, όμως η καμπίνα είναι ιδιαίτερα ευρύχωρη ώστε να φιλοξενεί έως και 4 επιβάτες.

Παρά το compact μέγεθος του νέου Spring προκειμένου να ελίσσεται εύκολα στα στενά της πόλης αλλά και να παρκάρει σχεδόν παντού χωρίς δυσκολία, ο χώρος αποσκευών του φθάνει αισίως στα 300 λίτρα, τιμή κορυφαία για τα δεδομένα των αυτοκινήτων πόλης.

Advertisement

Οι 65 ίπποι του νέου ηλεκτροκινητήρα του Spring υπόσχονται αν μη τι άλλο αξιοπρεπείς επιδόσεις τόσο εντός όσο και πέριξ του αστικού ιστού, ενώ η άμεσα διαθέσιμη ροπή του φέρνει εύκολα το χαμόγελο σε κάθε εκκίνηση εντός πόλης στο πρόσωπο του οδηγού. Παράλληλα, το μηνιαίο κόστος χρήσης του είναι αμελητέο, η κατανάλωση σε ρεύμα ελάχιστη και η φόρτιση εύκολη και γρήγορη ακόμη και στην πρίζα του σπιτιού σου.

Advertisement

Το νέο Dacia Spring επιτρέπει σε όλους πλέον να απολαύσουν τις χαρές και τις νέες δυνατότητες που έχει να προσφέρει η ηλεκτροκίνηση. Και μάλιστα με την μοναδική ικανότητα της Dacia να παρέχει το κορυφαίο value for money της αγοράς στον πελάτη, με αυτοκίνητα που τιμούν και το τελευταίο ευρώ που ξοδεύει ο καταναλωτής για αυτά, επιστρέφοντας πίσω κορυφαία ποιοτικά χαρακτηριστικά απόδοσης, λειτουργικότητας αλλά και αξιοπιστίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Dacia Spring στην Ελλάδα (+τιμή)
Οδηγούμε το νέο Dacia Spring Extreme Electric 65 στην Αυστρία
Dacia Spring: Με ισχυρότερη έκδοση Extreme