Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 9:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
string(8) "newsmoto"

El-Tyres

Το κατάστημα ελαστικών El-Tyres παρέχει υπηρεσίες για όλους τους τύπους μοτοσυκλετών. Με μία επίσκεψή σας θα σας ξεναγήσουν στον κόσμο της μοτοσυκλέτας με αγάπη και φροντίδα γι’ αυτήν.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/7

Honda Forza 125

Tο Honda Forza 125 παραμένει στην κορυφή των premium, σπορ GT σκούτερ της Honda με μία ξεχωριστή σχεδιαστική φιλοσοφία αλλά και τόσο πλούσιο εξοπλισμό που δικαιολογεί και με το παραπάνω τις 80.000 πωλήσεις του.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/7

Keeway Vieste 125

To Κeeway Vieste 125 έρχεται να κάνει ακόμα πιο εύκολη και άνετη την μετακίνηση σου στην πόλη. Όμορφο, οικονομικό με μοντέρνο σχεδιασμό που προσφέρει άνεση και στυλ σε ασυναγώνιστη τιμή. Ανήκει στα σκούτερ πόλης που δεν περνάνε απαρατήρητα.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/7

Silence S01+

Με την Silence η καινοτομία, η υψηλή τεχνολογία και η βιωσιμότητα γίνονται συνώνυμα της καθημερινής μετακίνησης. Επίλεξε το ηλεκτρικό σκούτερ που σου ταιριάζει για άνετη σύγχρονη και αθόρυβη μετακίνηση στην πόλη.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/7

SEAT MÓ

Η SEAT επενδύει στον εξηλεκτρισμό και στην μικροκινητικότητα και ένα πρώτο, πολύ καλό δείγμα γραφής είναι το MÓ . Το πρωτοποριακό ηλεκτρικό scooter της που αποτελεί μοναδική πρόταση ακόμα και για οδηγούς αυτοκινήτων.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/7

Honda PCX125

Το PCX125 είναι ένα από τα μεγάλα best-seller της Honda με περισσότερες από 200.000 πωλήσεις παγκοσμίως! Με νέα σχεδίαση, αυξημένη άνεση αλλά και νέο κινητήρα, το PCX125 είναι έτοιμο να προσκαλέσει αλλά και να προκαλέσει ακόμα και τους οδηγούς αυτοκινήτων να μυηθούν στον κόσμο των δυο τροχών.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/7