ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Εl-Tyres

El-Tyres

Το κατάστημα ελαστικών El-Tyres παρέχει υπηρεσίες για όλους τους τύπους μοτοσυκλετών. Με μία επίσκεψή σας θα σας ξεναγήσουν στον κόσμο της μοτοσυκλέτας με αγάπη και φροντίδα γι’ αυτήν.

Για κάθε μοτοσυκλέτα

Οποιασδήποτε και αν είναι ο τύπος του δίκυκλου σας, On-Off, Supersport ή ακόμη και ένα scooter στην El-Tyres θα βρείτε ελαστικά που θα ταιριάξουν σε αυτό αλλά και στις οικονομικές σας δυνατότητες.

Η επιλογή ελαστικού μέσα από μία πλούσια γκάμα

MICHELIN

Η Michelin παρουσίασε ένα νέο ελαστικό για scooter, παπιά και μικρές μοτοσυκλέτες που ακούει στο όνομα City Extra, αντικαθιστά τα Michelin City Pro και Michelin City Grip Pro, ενώ σε σύγκριση με αυτά προσφέρει 10% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και 24% καλύτερο κράτημα στο βρεγμένο, ενώ με τη γκάμα μεγεθών του καλύπτει περισσότερα scooter και παπιά.

DUNLOP

Tα ελαστικά της Dunlop για σκούτερ έχoυν ανανεωθεί με σκοπό να ηγηθούν στην μεσαία κατηγορία των maxi scooter.
Με τις τελευταίες καινοτομίες στις ενώσεις και την κατασκευή σκελετού, τα ελαστικά για σκούτερ της Dunlop είναι ιδανικά για τις απαιτήσεις της οδήγησης στην πόλη.

PIRELLI

Προσφέροντας εξαιρετική άνεση και κορυφαία απόδοση στο βρεγμένο οδόστρωμα τα Pirelli Angel Scooter θα γίνουν ο καθημερινός φύλακας άγγελος σας.

Ο νέος σκελετός του ελαστικού επιτρέπει τις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης αλλά με προβλέψιμη συμπεριφορά.

METZELER

Τα ελαστικά τεχνολογικής αιχμής Metzeler Roadtec Scooter είναι ειδικά σχεδιασμένα για σκούτερ.
Διαθέτουν προσαρμοστικότητα και ευελιξία, και είναι ικανά να αντιμετωπίσουν τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες σε διαδρομές εντός ή εκτός πόλης. Τα Roadtec Scooter προορίζονται για όλους τους τύπους σκούτερ, με διαμέτρους τροχών που κυμαίνονται από τις 10 έως τις 16 ίντσες.

Η κατηγορία των μοτοσυκλετών πόλης ( Cub και Scooter ) είναι ιδιαίτερα δημοφιλής όπως επίσης και τα ελαστικά τους με πολυάριθμες επιλογές και λύσεις.

Λύση για κάθε εργασία

Η El-Tyres με την πολυετή πείρα της θα σας δώσει λύση για κάθε εργασία που αφορά τον τροχό (αλλαγή & επισκευή ελαστικών, επισκευή & ακτινολόγηση ζάντας, ηλεκτροστατική βαφή ζάντας). Επίσης αν χρειαστείτε αντικατάσταση ρουλεμάν, αλλαγή αλυσίδας – γραναζιών, φρένα – τακάκια για τη μοτοσυκλέτας σας, το έμπειρο προσωπικό της El-Tyres είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει.

On-line shop με μεγάλη γκάμα

Για οποιαδήποτε τύπο ελαστικού και αν χρειαστείτε για την αγαπημένη σας μοτοσυκλέτα στην El-Tyres θα βρείτε αυτό που αναζητάτε μέσα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, του χώρου όπως  DUNLOP, PIRELLI, METZELER, MICHELIN, BRIDGESTONE, HEIDENAU, CONTINENTAL. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας τηλεφωνικά στο 210-9214310 & 210-9214313 ή επισκεφθείτε το κατάστημα (Καλλιρόης 59, Αθήνα 11743).

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video