ΑΦΙΕΡΩΜΑ

SEAT MÓ

SEAT MÓ

Η SEAT επενδύει στον εξηλεκτρισμό και στην μικροκινητικότητα και ένα πρώτο, πολύ καλό δείγμα γραφής είναι το MÓ . Το πρωτοποριακό ηλεκτρικό scooter της που αποτελεί μοναδική πρόταση ακόμα και για οδηγούς αυτοκινήτων.

Κατευθείαν από Ισπανία

Tα ηλεκτροκίνητα σκούτερ MÓ κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ισπανία μαζί και οι αφαιρούμενες μπαταρίες τους.

Η νέα οικολογική λύση μετακίνησης

Ενσωματωμένος ηλεκτροκινητήρας

Ο ηλεκτροκινητήρας βρίσκεται ενσωματωμένος στον πίσω τροχό, αφήνοντας άπλετο χώρο για τη μπαταρία κάτω από τα πόδια σας αλλά και τεράστιο αποθηκευτικό χώρο ικανό να φιλοξενήσει δύο κράνη και μικροαντικείμενα.

3 modes λειτουργίας

Το MÓ έρχεται με τρία modes λειτουργίας, το Eco mode με την απόκριση και την επιτάχυνση να είναι αρκετά ομαλές, το City με την απόκριση να βελτιώνεται, όπως και η επιτάχυνση και το Sport mode όπου εδώ η απόκριση είναι αρκετά πιο άμεση και το σκούτερ πετάγεται εμπρός στο παραμικρό άνοιγμα του γκαζιού.

Ισχυρές επιδόσεις

Ο ηλεκτροκινητήρας του αποδίδει 12 ίππους και όπως όλα τα ηλεκτροκίνητα οχήματα έχει εξαιρετική επιτάχυνση. Ενδεικτικά, τα 0-50 έρχονται σε μόλις 3,9″ και στην πράξη τα 70 χιλιόμετρα έρχονται πριν καλά-καλά το καταλάβετε.

Αυτονομία

Η αυτονομία του MÓ εξαρτάται από το mode στο οποίο βρίσκεται, έτσι για παράδειγμα η αυτονομία στο Eco αγγίζει τα 137χλμ και στην πράξη είναι απόλυτα εφικτή με μια πολύ ήρεμη και συνετή οδήγηση.

Οι επιδόσεις του χάρη και στην υψηλή ροπή και απόκριση, το τοποθετούν δίπλα σε συμβατικά 250άρια.

Ξεχάστε τη φόρτιση

Η αυτονομία του MÓ εξαρτάται από το mode στο οποίο βρίσκεται, έτσι για παράδειγμα η αυτονομία στο Eco αγγίζει τα 130χλμ και στην πράξη είναι απόλυτα εφικτή με μια πολύ ήρεμη και συνετή οδήγηση.

Ένα σκούτερ πόλης

Αναμφίβολα, το SEAT MÓ είναι ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ της αγοράς, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις, πολύ καλή εργονομία, αυτονομία και έτοιμο να υπερκαλύψει τις ανάγκες αστικής μετακίνησής σας.

SEAT MÓ 125

Ισχύς (PS)

12

Τελική Ταχύτητα (km/h)

95

Αυτονομία (km)

137

Εγγύηση Μπαταρίας (έτη)

4

Κινητήρας

Ηλεκτροκινητήρας

Εγγύηση (έτη)

2

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video