ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Keeway Vieste 125

Keeway Vieste 125

To Κeeway Vieste 125 έρχεται να κάνει ακόμα πιο εύκολη και άνετη την μετακίνηση σου στην πόλη. Όμορφο, οικονομικό με μοντέρνο σχεδιασμό που προσφέρει άνεση και στυλ σε ασυναγώνιστη τιμή. Ανήκει στα σκούτερ πόλης που δεν περνάνε απαρατήρητα.

Ένα GT scooter

Μοντέρνος σχεδιασμός και αξιοπιστία σε ένα Euro 5 scooter 125 κ.εκ, και με χαμηλή τιμή αγοράς! Το Keeway Vieste 125 είναι διαθέσιμο σε μία μοντέρνα παλέτα χρωμάτων η οποία περιλαμβάνει μπλε ματ, μαύρο ματ και λευκό.

Όμορφο και οικονομικό για αστική μετακίνηση

Τιμόνι για κάθε ύψος

Το τιμόνι είναι εργονομικά τοποθετημένο, ώστε ακόμα και οι ψηλότεροι αναβάτες να μπορούν να στρίψουν  δεξιά-αριστερά, επιτόπου, χωρίς να εμποδίζεται η κίνησή του από τα γόνατα τους.

Οθόνη LCD

Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από δυο μικρότερα αναλογικά όργανα δεξιά-αριστερά και μια μεγάλη LCD οθόνη ανάμεσά τους.

Προοδευτικός κινητήρας

Το Vieste 125 τροφοδοτείται από έναν τετράχρονο, αερόψυκτο, τετραβάλβιδο κινητήρα που αποδίδει 10,5 ίππους στις 8.000 στροφές και ροπή 9,6 κιλά στις 6.500 στροφές.
Ο κινητήρας ανεβάζει ταχύτητα προοδευτικά χωρίς εξάρσεις.

Αυτόματος φωτισμός

Το Vieste 125 διαθέτει αυτόματο σύστημα φωτισμού όπου τα φώτα ανάβουν με αισθητήρα και όχι χειροκίνητα μέσω διακόπτη και έναν ικανό αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα που φιλοξενεί άνετα ένα ανοικτό κράνος και αρκετά ακόμη μικροαντικείμενα.

Χαρακτηριστικό του Vieste 125 είναι το ψηλό τούνελ ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη, ο οποίος πατάει τα πόδια του σε τμήματα του πατώματος αλλά και η ευρύχωρη σέλα δύο επιπέδων που προσφέρει άνεση σε οδηγό και συνεπιβάτη.

Κατανάλωση που προσφέρει μεγάλη αυτονομία

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η πολύ καλή κατανάλωση του κινητήρα που φτάνει τα 3,2 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα. Αυτή η επίδοση, αν συνδυαστεί με το μεγάλο ντεπόζιτο των 9,5 λίτρων, δίνει μια αυτονομία που ξεπερνάει τα 270 χιλιόμετρα!

Τροχοί και φρένα

Οι τροχοί έχουν διάμετρο 13 ιντσών μπροστά και πίσω και φέρουν ελαστικά διαστάσεων 110/70-13 και 130/70-13 αντιστοίχως, ενώ τα φρένα αποτελούνται από μονούς δίσκους τύπου μαργαρίτας διαμέτρου 240 και 215 χλστ αντίστοιχα.

Keeway Vieste 125

Ισχύς (PS)

10,5

Τελική Ταχύτητα (km/h)

100

Μέση κατανάλωση (lt./100 km)

3,2

Ρεζερβουάρ (lt.)

9,5

Κινητήρας

OHV

Εγγύηση (έτη)

2

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video