ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Honda Forza 125

Honda Forza 125

Tο Honda Forza 125 παραμένει στην κορυφή των premium, σπορ GT σκούτερ της Honda με μία ξεχωριστή σχεδιαστική φιλοσοφία αλλά και τόσο πλούσιο εξοπλισμό που δικαιολογεί και με το παραπάνω τις 80.000 πωλήσεις του.

Tο τρίτο μέλος της οικογένειας Forza

Εμφανισιακά είναι σχεδόν ίδιο με το 350, με έντονες γραμμές που διαμορφώνουν μία λιτή και μοντέρνα εμφάνιση, δημιουργώντας μία αίσθηση δυναμικού σπορ χαρακτήρα και διακριτικής πολυτέλειας.

Νέος μοντέρνος σχεδιασμός με τεχνολογικές βελτιώσεις

Κινητήρας τεχνολογίας Idle Stop

Ο μονοκύλινδρος, τετραβάλβιδος, υγρόψυκτος κινητήρας με χωρητικότητα 125 κ.εκ., πληροί τις νέες προδιαγραφές ρύπων και ενσωματώνει την τεχνολογία idle stop, με την χρήση της οποίας το scooter σβήνει όταν ακινητοποιείται και «ανάβει» μόλις ανοίξετε το γκάζι. Το σύστημα έχει αθόρυβη λειτουργία, χάρη στη γεννήτρια-εκκινητή ACG.

Μεγάλος χώρος αποθήκευσης

Κάτω από την σέλα χωράνε δύο full face κράνη, ένα χαρακτηριστικό που απογειώνει την χρηστικότητα ενός scooter που προορίζεται για χρήση εντός πόλης ενώ στον αποθηκευτικό χώρο της ποδιάς υπάρχει επιπλέον θύρα φόρτισης USB για φόρτιση κινητού.

Εργονομική ζελατίνα

Η ζελατίνα είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη και σχεδιασμένη ώστε να παρέχει προστασία από τον αέρα, προωθώντας τη ροή του πάνω από το κεφάλι του αναβάτη και περιορίζοντας τους θορύβους, έχει συνολική διαδρομή 180 χλστ και ρυθμίζεται από έναν διακόπτη στο αριστερό γκριπ.

Ελαστικά για πρόσφυση και άνεση

Ο μπροστινός τροχός 15 ιντσών από χυτό αλουμίνιο φοράει ελαστικό 120/70-15, ενώ ο πίσω τροχός 14 ιντσών φοράει ελαστικό 140/70-14, παρέχοντας μέγιστη πρόσφυση και άνεση στην οδήγηση.

Μία ακόμα τεχνολογία που αυξάνει την αυτοπεποίθηση του αναβάτη σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης είναι η προσθήκη του Honda Selectable Torque Control (HSTC), που διαχειρίζεται έξυπνα την πρόσφυση στον πίσω τροχό.

Smart Top Box

Το Forza 125 μπορεί να εξοπλιστεί με smart top box 45 λίτρων που ανοίγει με το «έξυπνο» κλειδί, εναλλακτικά διατίθεται με απλό top box 35 λίτρων.

Σειρά Forza

Το Forza 125 είναι το τρίτο μέλος της οικογένειας Forza που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το μεγάλο 750 και το μεσαίο 350.

Honda Forza 125

Ισχύς (PS)

14,7

Κατανάλωση Καυσίμου (L/Km)

2,3/100

Εκπομπές CO2 (gr/Km)

54

Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου (L)

11,7

Κινητήρας

eSP+

Εγγύηση (έτη)

2

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video