Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 23:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ
string(14) "newsauto-green"

Mitsubishi Outlander PHEV

To πιο «πράσινο» μοντέλο της Mitsubishi είναι εδώ! Ο τίτλος, φυσικά, και δεν είναι τυχαίος καθώς το ιαπωνικό plug in μοντέλο αναδείχτηκε «Πράσινο SUV της χρονιάς» στο θεσμό των βραβείων Green Car Journal για την προηγούμενη χρονιά. Στο πλεονεκτήματα του, που θα αναλύσουμε και παρακάτω, συγκαταλέγεται και ο μηδενικός εταιρικός φόρος που απολαμβάνουν οι ιδιοκτήτες με βάση το υφιστάμενο πλαίσιο.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/10

Honda

H ιαπωνική φίρμα είναι προσανατολισμένη στις «Green» τεχνολογίες εδώ και αρκετά χρόνια παρουσιάζοντας συνεχώς καινοτομίες που στόχο έχουν την προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση της κατανάλωσης. Αυτό, άλλωστε αποδεικνύεται και από τα νέα της μοντέλα όπως το Honda CR-V Hybrid, το Honda Jazz e:HEV και το πρώτο αμιγώς αυτοκίνητο των Ιαπώνων, το Honda e.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/10

Jaguar Land Rover

Πόσο φροντίζουν το περιβάλλον οι αυτοκινητοβιομηχανίες; Με αφορμή την 5η Ιουνίου (Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος) βλέπουμε τι έχει κάνει για αυτό η Jaguar Land Rover

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/10

Ford Kuga Plug-in Hybrid

Το νέο Kuga είναι το μοντέλο με το οποίο η Ford καλύπτει τις ανάγκες των σύγχρονων αγοραστών της δημοφιλούς κατηγορίας των SUV. Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Ford να προσφέρει 14 εξηλεκτρισμένα οχήματα μέσα στο 2020, το νέο Ford Kuga είναι διαθέσιμο με τρεις υβριδικές επιλογές: Μία Plug-in υβριδική έκδοση με βενζινοκινητήρα 2.5L απόδοσης 225PS, μία ήπια υβριδική (mHEV) με πετρελαιοκινητήρα 2.0L EcoBlue απόδοσης 150PS, και στα τέλη του 2020, αναμένεται ένα αμιγώς υβριδικό όχημα (FHEV) που θα ολοκληρώσει τη διαθέσιμη γκάμα.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/10

Nissan Leaf

Χάρη στο Leaf, η Nissan έρχεται να δείξει στην πράξη την εξέλιξη στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, προσφέροντας ένα αυτοκίνητο οικογενειακών δυνατοτήτων, το οποίο παρέχει αυτονομία κίνησης, αλλά και διευρυμένα στοιχεία τεχνολογίας, άνεσης και ασφάλειας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/10

Volkswagen ID.3

Το ID.3 σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας, δυναμικής εποχής στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης. Οι ηλεκτρικές επιδόσεις συναντούν την επαναστατική σχεδίαση και την πρακτική αυτονομία. Για ανθρώπους που αναζητούν την αλλαγή. Το μέλλον είναι έτοιμο και περιμένει.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/10

Audi e-tron

Με το e-tron, η Audi μεταφράζει το βασικό στιλιστικό ιδίωμα της μάρκας στην ηλεκτρική εποχή. Νέες, κομψές λεπτομέρειες, όπως ο χαρακτηριστικός φωτισμός κατά τη διάρκεια της ημέρας, το ηλεκτρικό καπάκι φόρτισης, η έλλειψη εξατμίσεων και οι ραφές των καθισμάτων που θυμίζουν πλακέτα ηλεκτρικού κυκλώματος, μεταδίδουν ένα σαφές σήμα ότι το Audi e-tron είναι πλήρως ηλεκτρικό.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 8/10

Peugeot e-208

Το νέο 208 εκφράζει στο απόλυτο τη νέα σχεδιαστική γλώσσα των Γάλλων με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Άμεσα αναγνωρίσιμο ως Peugeot νέα γενιάς το e-208 διατηρεί το νέο οικογενειακό πρόσωπο της γαλλικής εταιρίας και εφαρμόζει την ηλεκτροκίνηση με τον καλύτερο τρόπο.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 9/10

Mercedes-Benz EQC

Με εκπληκτική αυτονομία, εκτενείς υποδομές φόρτισης και κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, η EQC προσφέρει μια συναρπαστική νέα αίσθηση της ηλεκτρικής οδήγησης.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 10/10