ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3

Το ID.3 σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας, δυναμικής εποχής στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης. Οι ηλεκτρικές επιδόσεις συναντούν την επαναστατική σχεδίαση και την πρακτική αυτονομία. Για ανθρώπους που αναζητούν την αλλαγή. Το μέλλον είναι έτοιμο και περιμένει.

Εντυπωσιακό με την πρώτη ματιά

Οι εντυπωσιακοί προαιρετικοί μπροστινοί προβολείς Matrix LED, το επανασχεδιασμένο λογότυπο Volkswagen και η πρόσθετη γραμμή φωτός που οδηγεί πλευρικά μέχρι το λογότυπο, διαμορφώνουν τη φουτουριστική εμφάνιση του ID.3.

Με τέλειο σχήμα και δυναμική αισθητική.

Ευρύχωρο και λιτό εσωτερικό

O σχεδιασμός Open Space του ID.3 προσφέρει περισσότερο χώρο από οποιοδήποτε άλλο όχημα στην κατηγορία του και θέτει νέα πρότυπα. Χάρη στα αναπαυτικά καθίσματα, στον άφθονο χώρο ποδιών, στη σχεδίαση με κεντρικό τούνελ και μεγάλη οθόνη αφής καθώς και στο ID.Light και στον προσαρμοζόμενο εσωτερικό φωτισμό.

Αποκλειστική ειδική έκδοση ID.3 1st

Οι αποκλειστικές λεπτομέρειες του ID.3 1ST  είναι το έμβλημα 1ST στην πίσω κολόνα, τα διακοσμητικά τιμονιού 1ST και τα πεντάλ σε σχεδίαση play-and-pause μέχρι το ειδικό καλωσόρισμα στην αρχική οθόνη.

Γρήγορη φόρτιση

Το πλεονέκτημα των ηλεκτρικών οχημάτων: Μπορείτε να φορτίσετε το αυτοκίνητό σας σχεδόν οπουδήποτε – στο σπίτι με το οικιακό ρεύμα, στο προαιρετικό Wall Box, σε χώρους στάθμευσης με σταθμούς φόρτισης, ή σε επιλεγμένους Εξ. Συνεργάτες του Δικτύου Volkswagen – και κάθε μέρα προστίθενται νέες επιλογές.

Με το ID.3, η Volkswagen παρουσιάζει το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο βασισμένο στο μεταβλητό πλαίσιο MEB, το οποίο εγγυάται ιδανική κατανομή βάρους και δυναμικό χειρισμό του αυτοκινήτου χάρη και στην πίσω κίνηση.

Μπαταρίες και αυτονομία

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 45 kWh, 58 kWh ή 77 kWh. Και δεν είναι μόνο αυτό: η μεσαία μπαταρία επαναφορτίζεται σε αυτονομία περ. 290 km σε 30 λεπτά, στο πρόγραμμα ταχείας φόρτισης με DC (συνεχές ρεύμα) με απόδοση 100 kW. Και με τη μεγαλύτερη μπαταρία (77 kWh, καθαρά), μπορείτε να ταξιδέψετε έως 550 km σε πλήρως φορτισμένη κατάσταση.

Ηλεκτρική... επιτάχυνση

Με το ID.3 έχετε μόνο σταθερά δυναμική επιτάχυνση, με πλήρη ισχύ του κινητήρα από την πρώτη στιγμή. Αν σας αρέσει η επιτάχυνση τότε αυτό το ηλεκτρικό αυτοκίνητο σας δίνει ότι χρειάζεστε και με το παραπάνω, αφού σε κάθε ευκαιρία θα μπορείτε να απολαύσετε την καταπληκτική εκκίνηση και επιτάχυνση του αυτοκινήτου σας.

ID.3 Tech Specs

Ισχύς (PS)

έως 204

Αυτονομία (km)

έως 550

Ροπή (Nm)

310

Χώρος αποσκευών (lt.)

385

Μπαταρία

έως 77 kWh

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

0

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video