ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV

To πιο «πράσινο» μοντέλο της Mitsubishi είναι εδώ! Ο τίτλος, φυσικά, και δεν είναι τυχαίος καθώς το ιαπωνικό plug in μοντέλο αναδείχτηκε «Πράσινο SUV της χρονιάς» στο θεσμό των βραβείων Green Car Journal για την προηγούμενη χρονιά. Στο πλεονεκτήματα του, που θα αναλύσουμε και παρακάτω, συγκαταλέγεται και ο μηδενικός εταιρικός φόρος που απολαμβάνουν οι ιδιοκτήτες με βάση το υφιστάμενο πλαίσιο.

Προηγμένη ιαπωνική τεχνολογία

Το νέο Outlander PHEV είναι το SUV που προσφέρει την κορυφαία τετρακίνηση της κατηγορίας και το εξελιγμένο Υβριδικό σύνολο Twin Motor της Mitsubishi το οποίο μπορεί να προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως 57 χλμ. Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ανακοίνωσε ότι το Mitsubishi Outlander PHEV, το παγκοσμίως πρώτο plug-in υβριδικό SUV, πέτυχε ένα σημαντικό ορόσημο με 250.000 πωλήσεις σε όλο τον κόσμο από το 2013 που λανσαρίστηκε.

Επιτυχημένος συνδυασμός ηλεκτρικής απόδοσης EV και ικανοτήτων SUV

Άνετο και πρακτικό

Με εργονομικό lay out, πλουσιότατο εξοπλισμό, πολυτέλεια και άπλετους χώρους, το πρακτικότατο εσωτερικό κολακεύει περαιτέρω το Outlander PHEV.

Βελτιωμένο και αποδοτικό

Το Outlander PHEV διαθέτει καινοτόμο σύστημα κίνησης και μηχανικές βελτιώσεις, όπως ο εξαιρετικά αποδοτικός νέος βενζινοκινητήρας 2.4L. Εξάλλου, έχει βελτιωθεί επίσης η χωρητικότητα της μπαταρίας (15%), η ισχύς της μπαταρίας (10%), και η ισχύς του πίσω ηλεκτροκινητήρα (17%). Τέλος, προσφέρει αναβαθμισμένη δυναμική συμπεριφορά, ενώ τα προφίλ οδήγησης περιλαμβάνουν επιπλέον τα Sport Mode και Snow Mode.

Με σύγχρονη καρδιά

Πρόκειται για το πρώτο plug-in υβριδικό EV SUV στον κόσμο. Οι ηλεκτροκινητήρες στον εμπρόσθιο και τον πίσω άξονα και ο ισχυρός και αποδοτικός βενζινοκινητήρας συνεργάζονται αρμονικά για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης. Οι τεχνολογίες που αλλάζουν το παιχνίδι προσφέρουν στο OUTLANDER PHEV εξαιρετική απόκριση και το καθιστούν εκπληκτικά αθόρυβο.

Διττός χαρακτήρας

Αρχικά κινείται ως ηλεκτρικό μέχρι τα 135 km/h, με τον βενζινοκινητήρα να λειτουργεί ως “range extender” φορτίζοντας την μπαταρία όταν απαιτηθεί. Σε υψηλότερες ταχύτητες αναλαμβάνει την κίνηση του αυτοκινήτου ο βενζινοκινητήρας συνεπικουρούμενος από τους ηλεκτροκινητήρες, σε μια κλασική υβριδική λειτουργία.

Δεν είναι μόνο βολικό στη φόρτιση, είναι πιο ευέλικτο επειδή έχετε δύο μορφές ενέργειας που συνεργάζονται αρμονικά

Δύναται να επαναφορτιστεί πλήρως σε 5-6 ώρες από οικιακή πρίζα

Ένα υβριδικό ηλεκτρικό όχημα plug-in (PHEV) έχει βενζινοκινητήρα και μια μπαταρία που μπορεί να επαναφορτιστεί, εύκολα και κυρίως ταχύτατα. Έτσι δεν είναι μόνο βολικό στη φόρτιση, είναι πιο ευέλικτο επειδή έχετε δύο μορφές ενέργειας που συνεργάζονται αρμονικά. Η τεχνολογία και τεχνογνωσία της Mitsubishi βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο.

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Με υπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, με σχεδόν 1 αιώνα παρουσίας στο χώρο της αυτοκίνησης, συμμετέχει ενεργά σε ενέργειες που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος και της κοινωνικής προσφοράς. Μέσω αυτών εκφράζει με συνέπεια τις θέσεις της εταιρείας ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Σε αυτές τις δράσεις εντάσσονται και οι τακτικοί καθαρισμοί των παραλιών της χώρας μας, καθώς και οι δενδροφυτεύσεις.

Mitsubishi Outlander PHEV

Ισχύς (PS)

224

Τελική Ταχύτητα (km/h)

170

Επιτάχυνση (sec)

10,5

Εκπομπές CO2 (gr/km)

46

Ροπή (Νm)

340

Χώρος αποσκευών (lt)

453

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video