Ελλάδα 6:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
string(28) "audi-plug-in-hybrid-electric"

Audi Q3 TFSI e & Q3 Sportback TFSI e

Το κομψό SUV της Audi, το οποίο διατίθεται και σε έκδοση Sportback, διακρίνεται για τις ισχυρές του επιδόσεις, τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τον πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/7

Audi Q8 TFSI e quattro

Με σπορ DNA, δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά και καθημερινή χρηστικότητα, το Audi Q8 TFSI e quattro προσφέρει έναν καινοτόμο συνδυασμό απόδοσης και ισχύος, σε μια ολοκληρωμένη ηλεκτρική εμπειρία οδήγησης που χαρακτηρίζεται από εύκολη διαχείριση της φόρτισης.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/7

Audi e-tron & e-tron Sportback

Με το συνδυασμό της ηλεκτροκίνησης και ενός υπερσύγχρονου minimal εσωτερικού χώρου, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV δημιουργεί μια νέα εμπειρία κινητικότητας. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 408 PS, μαζί με την ηλεκτρική τετρακίνηση, προσφέρουν εκπληκτική απόδοση και ευέλικτο χειρισμό. Η μεγάλη μπαταρία υψηλής τάσης είναι η βάση για αυτονομία μεγαλύτερη από 400 χιλιόμετρα.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/7

Audi A3 Sportback TFSI e

Το best-seller της Audi κινείται ηλεκτρικά, καλύπτοντας έως 78 χιλιόμετρα χωρίς εκπομπές ρύπων. Εξασφαλίζοντας μια σπορ οδηγική εμπειρία και όλα τα γνωστά δυναμικά χαρακτηριστικά της μάρκας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/7

Audi e-tron GT quattro

Το ηλεκτρικό Gran Turismo, με κορυφαία επίπεδα ισχύος και επιτάχυνσης, εντυπωσιακή δυναμική συμπεριφορά και αυτονομία, κάνει την εμφάνισή του στους ευρωπαϊκούς δρόμους

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/7

Audi Q5 TFSI e & Q5 Sportback TFSI e

Δυναμικό, με ισχυρές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Η plug-in υβριδική έκδοση του Audi Q5 «παντρεύει» δύο κόσμους και ξεχωρίζει για την πρακτικότητά του.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/7