Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Ένα μοτέρ Porsche για το σαλόνι σας

Ελλάδα 4:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα μοτέρ Porsche για το σαλόνι σας

Car Gadget

Ένα μοτέρ Porsche για το σαλόνι σας

Car Gadget

Με τα χρόνια, οι Porsche 911 έγιναν διάσημες για πολλά πράγματα, ένα από αυτά είναι ο κινητήρας flat-six, με τα παλαιότερα αερόψυκτα Boxer να έχουν μεγαλύτερη ζήτηση από αυτούς, που λατρεύουν τα γνήσια και old school 911.

Advertisement
Advertisement

Ένα μοτέρ από Porsche 911 2.7 R γίνεται τραπεζάκι σαλονιού αντί να καταστραφεί σε ανακύκλωση μετάλλων.

Μερικά από τα πιο περιζήτητα κλασικά 911 είναι αυτά που «γεννήθηκαν» τη δεκαετία του 1970, ξεκινώντας από τη θρυλική Carrera RS ή την πρώτη 911 που έφερε τη διάσημο πλέον όνομα «Carrera» και συνεχίζοντας με τη σειρά G, η οποία θεωρείται λανθασμένα ότι κατασκευάστηκε από το 1974 μέχρι το 1989.

Στην πραγματικότητα, η σειρά G κατασκευάστηκε μόνο για μία χρονιά, το 1974, και από αυτή τη σύντομη γενιά προέρχεται αυτό το υπέροχο έπιπλο, coffee table κατασκευασμένο ένα αυθεντικό block κινητήρα Porsche Carrera 2,7 λίτρων R μαγνησίου.

Advertisement
Advertisement

Πριν φωνάξετε  «βλασφημία!» και στείλετε υβριστικά mail, σας πληροφορούμε πως ο κινητήρας βγήκε από μια 911 του 1974 που είχε μια καταστροφική και ανεπανόρθωτη βλάβη, επομένως η χρήση του αυτή είναι αναμφισβήτητα πολύ καλύτερη από το να καταστραφεί.

Το πανέμορφο τραπέζι με γυάλινη επιφάνεια διαθέτει επίσης τα καλύμματα κυλίνδρων από Porsche 911 T και δημιουργήθηκε ως προσωπικό έργο από έναν φοιτητή μηχανικό με τη βοήθεια επαγγελματιών τεχνικών. Η σχεδίασή του έγινε μοντέλο για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας λογισμικό CAD, ώστε στο εσωτερικό του να μπουν LED, με τους τους κυλίνδρους να αποτελούν πλέον θέσει για το αγαπημένο σας μπουκάλι κρασιού, ποτού ή ανθρακούχου αναψυκτικού.

Advertisement

Το ιδιαίτερο τραπέζι Porsche  δημοπρατήθηκε και πωλήθηκε πρόσφατα στο site Collecting Cars για 4.800 ευρώ.

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Porsche: Επένδυση 95 εκ. ευρώ στις μπαταρίες λιθίου- πυριτίου
Ηλεκτρική 911 από την Everrati (+video)
Αφιέρωμα: Τι σημαίνουν τα λογότυπα των εταιρειών!