Live Κίνηση
Περισσότερα
ACROPOLIS 2023

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 «VIP Experience»

Ελλάδα 14:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 «VIP Experience»

ACROPOLIS 2023

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 «VIP Experience»

ACROPOLIS 2023

Προσκεκλημένοι της ΕΚΟ, παρακολουθούμε το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις, βιώνοντας μία μοναδική εμπειρία.

Advertisement
Advertisement

Το «Ράλλυ των Θεών», όπως ονομάζεται το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, είναι ένας από τους σημαντικότερους αγώνες αυτοκινήτου και φέτος γιορτάζει τα 70στά του γενέθλια.

Η διαδρομή του φετινού αγώνα ξεκίνησε από την Πλατεία Νερού με την εντυπωσιακή υπερ-ειδική και συνεχίζει με τις άκρως απαιτητικές και «σκληρές» διαδρομές στους νομούς Κορινθίας, Βοιωτίας, Φωκίδας και Φθιώτιδας για να ολοκληρώσει στη Λαμία.

Φυσικά το Ράλλυ Ακρόπολις έχει ως πυλώνα στήριξης και Μέγα Χορηγό την ΕΚΟ, την μεγαλύτερη ελληνική εταιρία εμπορίας καυσίμων και μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, η οποία στηρίζει διαχρονικά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στέκοντας δίπλα στο κορυφαίο ελληνικό ράλλυ στα κρίσιμα χρόνια που προηγήθηκαν από το 2011 μέχρι σήμερα.

Advertisement
Advertisement

Και φέτος η ΕΚΟ έδωσε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να ζήσουν την εμπειρία του «Ράλλυ των Θεών», μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων και ενεργειών που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του αγώνα. Μία από αυτές, την «EKO Acropolis Rally VIP Experience», είχαμε την ευκαιρία να βιώσουμε και εμείς και πιο συγκεκριμένα παρακολουθώντας από κοντά την 5η ειδική διαδρομή του αγώνα, «Λειβαδιά».

Έχοντας σύμμαχο τον καιρό και φυσικά το πολυτελές mini-bus που μας πρόσφερε η EKO, φτάσαμε άνετοι και χαλαροί στην τοποθεσία όπου είχε εγκατασταθεί ο χώρος φιλοξενίας. Πρόκειται έναν ειδικά διαμορφωμένο υπερυψωμένο χώρο, στον οποίο υπήρχαν άνετοι καναπέδες, αλλά και μία μικρή κερκίδα όπου μπορούσαμε από απόσταση αναπνοής να παρακολουθήσουμε τα αγωνιστικά πληρώματα.

Advertisement

Φυσικά δεν έλειπαν τα δύο οpen bar με ελεύθερη κατανάλωση finger food και αναψυκτικών, όπως και τα μουσικά διαλλείματα, που είχε επιμεληθεί γνωστός DJ.

Advertisement

Και επειδή το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις συνεχίζεται να θυμάστε ότι σε κάθε περίπτωση, όποιο πρόγραμμα και αν ακολουθήσετε, πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας τους κανόνες ασφαλείας και να υπακούτε στις εντολές των κριτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Και πρόταση… γάμου στο Ακρόπολις! (+video)
Ουπς! Έπεσε από το γρύλο το Yaris του Οζιέ (+video)
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Υπόθεση Toyota

 

Advertisement