Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Που μπορείτε να δείτε δωρεάν την υπερειδική

Ελλάδα 10:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Που μπορείτε να δείτε δωρεάν την υπερειδική

ΑΓΩΝΕΣ

Που μπορείτε να δείτε δωρεάν την υπερειδική

ΑΓΩΝΕΣ

Σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου, ξεκινά το EKO Ράλλυ Ακρόπολις, με την υπερειδική διαδρομή να διεξάγεται το απόγευμα στην Πλατεία Νερού.

Advertisement
Advertisement

Βάσει του επίσημου προγράμματος, η υπερειδική ΕΚΟ Super Special Stage του EKO Ράλλυ Ακρόπολις θα ξεκινήσει στις 19:00 απόψε, με το πρώτο πλήρωμα (οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας-Στέλιος Ηλία με Volkswagen Polo GTI Rally2), να παίρνει εκκίνηση στις 19:05’.

Η υπερειδική διαδρομή του εφετινού αγώνα, ο οποίος συμπληρώνει 70 χρόνια, πραγματοποιείται στην Πλατεία Νερού, σε μια διαδρομή που έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει θέαμα αλλά και να είναι αρκετά τεχνική.

Όσοι δεν έχουν προλάβει να πάρουν το εισιτήριο τους για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία από τις κερκίδες που έχουν στηθεί σε καίριο σημείο, εκεί όπου επικεντρώνεται το ενδιαφέρον, μπορούν να σταθούν σε άλλα σημεία της διαδρομήςδωρεάν, μιας και δεν απαιτείται εισητήριο– όπου θα βλέπουν ένα τμήμα της.

Advertisement
Advertisement

Πώς θα πάω στην υπερειδική διαδρομή;

Όσοι θέλουν να δουν από κοντά στην υπερειδική θα πρέπει να ξεκινήσουν σχετικά νωρίς, σήμερα. Το επίσημο πρόγραμμα αναφέρει ότι η πρόσβαση για τα αυτοκίνητα προς τον χώρο διεξαγωγής της θα απαγορευτεί από τις 17:00 το απόγευμα.

Θα πρέπει να συνυπολογιστεί ότι η κίνηση προς την Πλατεία Νερού -αλλά και προς την ευρύτερη περιοχή- θα είναι σημαντικά αυξημένη τόσο από αυτούς που θέλουν να πάνε εκεί, όσο και για όσους διαμένουν στα παραλιακά τμήματα του νομού Αττικής.

Advertisement

Επίσης, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η κίνηση θα είναι επιβαρυμένη και λόγω της βροχόπτωσης από την κακοκαιρία «Daniel».

Advertisement

Για την απρόσκοπτη προσέλευση όλων στην ΕΚΟ Super Special Stage, πρωτίστως συστήνεται η προσέγγιση της περιοχής με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ειδικότερα μέσω των γραμμών του Τραμ προς «Δέλτα Φαλήρου» και «Αγία Σκέπη».

Η στάθμευση στην περιοχή της υπερειδικής διαδρομής δεν θα επιτρέπεται και ως εκ τούτου η πρόσβαση με αυτοκίνητο. Σε όλες τις προσβάσεις θεατών θα βρίσκονται άνθρωποι της διοργάνωσης, δίνοντας πληροφορίες κατεύθυνσης προς τα σημεία θεατών.

Advertisement

Επίσης, από νωρίς το μεσημέρι θα είναι σε λειτουργία το Rally Village του αγώνα, με περίπτερα των χορηγών, δραστηριότητες κ.ά., στον χώρο της Εσπλανάδας – ο πεζόδρομος που από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος οδηγεί στη Μαρίνα Φαλήρου.

Τέλος, όσοι δεν επιθυμούν να μεταβούν στο χώρο της υπερειδικής διαδρομής αλλά θέλουν να δουν τη δραστηριότητα σε αυτή μπορούν να το πράξουν βλέποντας τους αγωνιζόμενους στην τηλεόραση. Τόσο η ΕΡΤ 2 όσο και η Cosmote TV θα έχουν απευθείας σύνδεση.

Εκτός αυτών, θα υπάρχει και απευθείας ραδιοφωνική μετάδοση για όσα συμβαίνουν στον αγώνα. Αυτό θα γίνεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό Lamia FM-1 (96.2), που αποτελεί το επίσημο ραδιόφωνο του αγώνα. Για ακόμα μια χρονιά, οι δημοσιογράφοι Νίκος Τσάδαρης και Γιάννης Σταυρόπουλος οι οποίοι θα καλύψουν και την ΕΚΟ Super Special Stage.

Επίσης, από το χώρο της υπερειδικής διαδρομής θα εκπέμπει απόψε και ο σταθμός Παραπολιτικά FM (90.1), ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα μεταδίδει την εξέλιξη του αγώνα μέσα από τις ενημερωτικές εκπομπές του.

Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μαθαίνουν τις εξελίξεις του αγώνα ανά πάσα στιγμή και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του EKO Ράλλυ Ακρόπολις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Ματαιώθηκε το shakedown!
H πολιτεία στηρίζει το Ράλλυ Ακρόπολις
Υπό βροχή οι αναγνωρίσεις του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις