Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Και πρόταση… γάμου στο Ακρόπολις! (+video)

Ελλάδα 14:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και πρόταση… γάμου στο Ακρόπολις! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Και πρόταση… γάμου στο Ακρόπολις! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 μπορεί κανείς να δει τα πάντα. Ντριφτ, εξόδους, βλάβες και ανατροπές. Ακόμη και προτάσεις… γάμου!

Advertisement
Advertisement

Το περιστατικό συνέλαβε ο φακός του DirtFish αμέσως μετά την ολοκλήρωση της 11ης ειδικής και ενώ οι οδηγοί βρίσκονταν στο σημείο ανασυγκρότητσης.

Ενώ ο Κόλιν Κλαρκ έπαιρνε μία μίνι συνέντευξη από τον Κατσούτα ο οποίος προσπαθούσε να διορθώσει τα κακώς κείμενα στο Yaris του, ο οπερατέρ του αντιλήφθηκε κάτι… περίεργο στο βάθος. Δεν ήταν κάτι σχετικό με τον αγώνα παρά μία πρόταση γάμου η οποία μόλις είχε γίνει! Ο Κλαρκ έτρεξε αμέσως προς τους μελλόνυμφους και αφού βεβαιώθηκε ότι η απάντηση της κοπέλας ήταν θετική τους ευχήθηκε βίον ανθόσπαρτον! Μπορείτε να δείτε το περιστατικό στο παρακάτω video.

Advertisement
Advertisement

Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τον σκληρό αγώνα ο οποίος διεξάγεται για τρίτη ημέρα στα βουνά της χώρας μας. Οι δραματικές στιγμές ήταν πολλές μέχρι στιγμής, με κορυφαία την εγκατάλειψη του πρωτοπόρου Νεβίλ στην Παύλιανη 2.

Δεν γνωρίζουμε αν το ζευγάρι που πρόκειται να παντρευτεί βρισκόταν τυχαία στο σημείο ή είναι φίλοι του WRC. Όπως κι αν έχει το πράγμα, όμως, η πρόταση γάμου αυτή ήταν τελείως διαφορετική από τις συνηθισμένες!

Advertisement

credit: dirtfish.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
WRC: O Σεμπαστιάν Οζιέ επιστρέφει για το Ακρόπολις!
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Το τρομακτικό ατύχημα του Λίναμε (+video)
Ουπς! Έπεσε από το γρύλο το Yaris του Οζιέ (+video)

Advertisement