Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συλλεκτική Porsche 911 Sport Classic για λίγους

Ελλάδα 20:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συλλεκτική Porsche 911 Sport Classic για λίγους

ΝΕΑ

Συλλεκτική Porsche 911 Sport Classic για λίγους

ΝΕΑ

H Porsche το είχε επιχειρήσει και το 2009 με τα μόλις 250 αντίτυπα να… εξαφανίζονται μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Advertisement
Advertisement

Αυτή τη φορά η γερμανική φίρμα θα το πράξει με λίγες παραπάνω 911 Sport Classic.

Στην Porsche αρέσει να κερδίζει τις εντυπώσεις με ορισμένα συλλεκτικά supercars. Στους φίλους της γερμανικής φίρμας αρέσει ακόμη περισσότερο και για αυτό το λόγο το 2009 οι μόλις 250 Sport Classic εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού και ας ξεπερνούσαν τις 200.000 ευρώ σε κόστος αγοράς.

Η συλλεκτική έκδοση της 911 διέρρευσε μέσω social media (instagram-ptsshades) και ξεχωρίζει και πάλι με την αεροτομή ducktail, τους νέους προφυλακτήρες, την εξάτμιση και τις ζάντες αλουμινίου που είναι σχεδιασμένες για την περίσταση.

Advertisement
Advertisement

Η καθεμία εκ των 1.250 Sport Classic θα φέρει μοναδικό αριθμό από τον πρώτη μέχρι την τελευταία. Και στο εσωτερικό τα χρώματα, η ποιότητα των υλικών και οι λεπτομέρειες θα υποδηλώνουν την αξία και τη σπανιότητα της έκδοσης.

Advertisement

Η πανέμορφη Porsche θα παραχθεί σε 1.250 αντίτυπα και εφοδιάζεται με εξακύλινδρο boxer twin turbo χωρητικότητας 3,7 λίτρων με απόδοση που ξεπερνά τους 550 ίππους και τα 600 Nm ροπής. Το πισωκίνητο Sport Classic συνεργάζεται με 7άρι μηχανικό κιβώτιο όπως και ο προκάτοχος του, ενώ τα 0-100 χλμ./ώρα θα είναι υπόθεση λιγότερων των 3,5 δευτερολέπτων, με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά ακόμη και τα 310 χλμ./ώρα.

Advertisement

Η συλλεκτική 911 θα αποκαλυφθεί και επισήμως το προσεχές διάστημα, κάτι που θα μας δώσει την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επιδόσεις της. Από οικονομικής άποψης πάντως θα πρέπει να περιμένουμε το κόστος να είναι αρκετά αυξημένο σε σχέση με τις 200.000 ευρώ που ζητούσε η ducktail του 2009 που ξεπούλησε κιόλας από… την έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που αποκαλύφθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Porsche Cayenne Coupe: Το ταχύτερο SUV στην Πράσινη Κόλαση (+video)
Η Porsche Cayenne E-Hybrid των… 3,8 δευτερολέπτων
Porsche 911 GT2 RS: Νέα βασίλισσα της «Πράσινης Κόλασης» (+video)

Advertisement