Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volvo XC60: Κινηθείτε… ηλεκτρικά (video)

Ελλάδα 18:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volvo XC60: Κινηθείτε… ηλεκτρικά (video)

ΝΕΑ

Volvo XC60: Κινηθείτε… ηλεκτρικά (video)

ΝΕΑ

Σε μια εποχή που όλα κυλούν… ηλεκτρικά, το Volvo XC60 κινείται έξυπνα, χάρη στο plug-in υβριδικό σύνολο, που επιτρέπει έως και 79 “ηλεκτρικά” χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Το plug-in υβριδικό XC60 Recharge εκφράζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φιλοσοφία της Volvο, συνδυάζοντας ένα κορυφαίας αισθητικής αμάξωμα, με ένα δυναμικό οδηγικό ταμπεραμέντο και ένα μηχανολογικό υπόβαθρο που υπόσχεται την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση στο περιβάλλον.

Το XC60 αποτελεί εδώ και καιρό τη ραχοκοκαλιά της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας στις πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Το XC60 έχει όλες τις αρετές ενός Volvo, αποτελώντας την ιδανική πλατφόρμα για να προωθήσει η εταιρία και τα σχέδιά της για την μετάβαση στην ηλεκτρική εποχή.

Η έκδοση Recharge Plug-in ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για να δώσει ένα επιπλέον τεχνολογικό κίνητρο στην γκάμα του μοντέλου, χωρίς παράλληλα να αλλάξει όλα όσα το έχουν κάνει αγαπητό στο αγοραστικό κοινό όλου του πλανήτη. Το ότι δηλαδή είναι ένας ιδανικός συνδυασμός ποιότητας, ασφάλειας, τεχνολογικής υπεροχής και μαζί με όλα αυτά και ένα premium ευρωπαϊκό SUV που χαίρεσαι να οδηγείς και απολαμβάνεις να ζεις μαζί του την κάθε στιγμή.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Volvo S90 Recharge Plug-in: Οικολογική πολυτέλεια και σπορ χαρακτήρας
Volvo XC40 Recharge: Σε ρόλο πρωταγωνιστή με plug-in hybrid και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση
Volvo Recharge: Το όραμα της Volvo για την ηλεκτροκίνηση γίνεται πραγματικότητα