Live Κίνηση
Περισσότερα
Volvo

Τα ξεχωριστά αξεσουάρ της Volvo

Ελλάδα 9:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα ξεχωριστά αξεσουάρ της Volvo

Volvo

Τα ξεχωριστά αξεσουάρ της Volvo

Volvo

Η προϊοντική γκάμα της σουηδικής εταιρείας περιλαμβάνει αξεσουάρ που ενισχύουν την πρακτικότητα και δίνουν… έναν φρέσκο αέρα, τόσο στο αυτοκίνητο, όσο και στους επιβάτες του.

Advertisement
Advertisement

Μια ολιστική ανθρωποκεντρική προσέγγιση υιοθετεί η Volvo, καθώς πέρα από την ασφάλεια και την οδηγική ευχαρίστηση που προσφέρουν τα μοντέλα της, λανσάρει και μια σειρά αξεσουάρ.

Αυτά αφορούν είτε το αυτοκίνητο (σ.σ. όπως βάσεις ποδηλάτου και καγιάκ) είτε προϊόντα lifestyle που παρέχουν ομορφιά και πρακτικότητα σε όσους τα εντάξουν στη συλλογή τους.

Βάση καγιάκ

Advertisement
Advertisement

Η πρακτική βάση καγιάκ επιτρέπει τη μεταφορά δύο καγιάκ στην οροφή εύκολα και με ασφάλεια – ή ένα καγιάκ μαζί με έξτρα εξοπλισμό. Για εύκολη φόρτωση, το καγιάκ μπορεί να στραφεί προς τη βάση. Όταν δεν βρίσκεται σε χρήση, η βάση μπορεί εύκολα να διπλωθεί πάνω στις μπάρες οροφής.

Mπαγκαζιέρα οροφής σχεδιασμένη από τη Volvo Cars

Advertisement

Με τη μπαγκαζιέρα οροφής σχεδιασμένη από τη Volvo Cars προστίθενται 420 λίτρα χωρητικότητας στο αυτοκίνητο. Μπορεί να ανοίξει και από τις δύο πλευρές της, ενώ το ενσωματωμένο φως LED κάνει εύκολη τη φόρτωση τη νύχτα. Το αεροδυναμικό της σχήμα διατηρεί χαμηλά το επίπεδο θορύβου και την αντίσταση του αέρα.

Advertisement

Βάσεις ποδηλάτου

Οι βάσεις ποδηλάτου για την οροφή και για τον κοτσαδόρο περιλαμβάνουν τις πιο πρόσφατες σχεδιαστικές λύσεις και δοκιμάστηκαν ώστε να πληρούν τα αυστηρά πρότυπα της Volvo όσον αφορά την ασφάλεια, την αντοχή και την απόδοση. Διατίθενται επίσης βάσεις ποδηλάτου που είναι σχεδιασμένες για ηλεκτρικά ποδήλατα.

Advertisement

Άμεση ανανέωση

Τα αυτοκίνητα Volvo είναι σχεδιασμένα για να παραμένουν καινούρια και φιλόξενα ακόμη και ύστερα από χρόνια καθημερινής χρήσης. Ωστόσο, αν ο κάτοχος κάποιου μοντέλου επιθυμεί να του προσδώσει τη φρεσκάδα που εκπέμπει ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο, ορισμένα από τα αξεσουάρ της Volvo μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Τα νέα υφασμάτινα ταπέτα χαρίζουν μία πολυτελή αίσθηση στο εσωτερικό. Για το χώρο αποσκευών, ένα αναδιπλούμενο ταπέτο διπλής όψης, με όμορφο ύφασμα στη μία του πλευρά και ανθεκτικό πλαστικό στην άλλη, συνδυάζει άψογα το στυλ με την πρακτικότητα. Και για το άνοιγμα του χώρου αποσκευών, προσθέστε απλώς το ξεχωριστό κάλυμμα προφυλακτήρα σε βουρτσισμένο ανοξείδωτο ατσάλι.

Ομορφιά και πρακτικότητα

Νέα προσθήκη στη συλλογή Volvo Car Lifestyle Collection, αυτό το κομψό και λειτουργικό περικάρπιο είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Volvo και της σουηδικής σχεδιαστικής εταιρείας Naimakka. Φτιαγμένο από αρτάνη αλεξιπτώτου (paracord), ασφαλίζει με ασημένιο κούμπωμα και μπορεί είτε να φορεθεί ως μπρασελέ είτε να ξετυλιχθεί εάν ο κάτοχός του χρειάζεται να δέσει, να συνδέσει ή να ασφαλίσει οτιδήποτε. Το ανακλαστικό του νήμα αυξάνει την ορατότητα τη νύχτα και η αντοχή του σε θραύση είναι 249 kg. Η Volvo Car Lifestyle Collection περιλαμβάνει μια ευρεία σειρά υψηλής ποιότητας προϊόντων. Είτε αυτά αφορούν ένα δώρο σε κάποιον είτε στον… εαυτό σας.

Για να δείτε τον κατάλογο των αξεσουάρ της Volvo πατήστε εδώ

Για να διατηρηθεί το αυτοκίνητο πολυτελές

Η ανάπαυση σε ένα δερμάτινο κάθισμα αυτοκινήτου είναι μια πολυτέλεια που κανείς δεν θέλει να σβήσει με το χρόνο. Αυτό το κιτ φροντίδας δέρματος δημιουργήθηκε για το ξεχωριστό δέρμα των αυτοκινήτων της Volvo. Συνοδεύεται από ένα μπουκάλι με καθαριστικό υγρό, η σύνθεση του οποίου αφαιρεί οποιουσδήποτε λεκέδες από την επιφάνεια του δέρματος απαλά και αποτελεσματικά, και από μια προστατευτική κρέμα που τρέφει και προφυλάσσει το υλικό. Ένα σφουγγάρι για πλύσιμο και ένα μάλλινο ύφασμα για γυάλισμα συμπληρώνουν το σετ. Διατίθενται επίσης μαντηλάκια δέρματος – για καθημερινή φροντίδα της επένδυσης και γρήγορη αφαίρεση λεκέδων.

Διαβάστε επίσης:

Volvo S60 Recharge: Εντυπωσιακές επιδόσεις και προηγμένη τεχνολογία

Volvo: Το αυτοκίνητό σας στις διαταγές σας

Volvo XC40 Plug-in Hybrid: Όλα όσα ζητάει κανείς