Live Κίνηση
Περισσότερα
Volvo

Volvo: Το αυτοκίνητό σας στις διαταγές σας

Ελλάδα 20:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volvo: Το αυτοκίνητό σας στις διαταγές σας

Volvo

Volvo: Το αυτοκίνητό σας στις διαταγές σας

Volvo

Το Volvo On Call συνδυάζει μία εφαρμογή για κινητές συσκευές, Wi-Fi στο αυτοκίνητο και υπηρεσίες διασύνδεσης που εξοικονομούν χρόνο, κάνοντας τη ζωή του οδηγού ευκολότερη και πιο απολαυστική.

Advertisement
Advertisement

Τη δυνατότητα να διατηρούν ανά πάσα ώρα και στιγμή τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου τους παρέχει η Volvo στους κατόχους των μοντέλων της.

Ειδικότερα οι οδηγοί επωφελούνται από το Volvo on Call”, που συνδυάζει μια εφαρμογή για κινητές συσκευές, WiFi στο αυτοκίνητο και υπηρεσίες διασύνδεσης που παρέχουν διευκόλυνση στον οδηγό. Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά του Volvo On Call:

Δροσερό όταν κάνει ζέστη και ζεστό όταν κάνει κρύο

Advertisement
Advertisement

Με τη λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου του συστήματος κλιματισμού ο οδηγός μπορεί να προγραμματίσει το σύστημα θέρμανσης σε στάθμευση (εάν υπάρχει) ώστε να ενεργοποιηθεί πριν φτάσει στο αυτοκίνητο και να βρει το Volvo του ζεστό και με τα κρύσταλλά του καθαρά. Στα μοντέλα της Volvo από το 2015 και μετά, το Volvo On Call επιτρέπει την ενεργοποίηση του κινητήρα από απόσταση, ώστε να μπορεί να ζεστάνει ή να δροσίσει την καμπίνα, αρκεί το αυτοκίνητο να διαθέτει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση με ένα άγγιγμά

Advertisement

Οι κάτοχοι ενός μοντέλου Volvo μπορούν να απευθύνουν οποιαδήποτε ερώτηση στους ανθρώπους της εταιρείας. Η εφαρμογή Volvo On Call τους βοηθά να βρίσκουν πληροφορίες απευθείας από το εγχειρίδιο χρήστη, ενώ μπορούν επίσης να τη χρησιμοποιήσουν για να επικοινωνήσουν μαζί με τους ανθρώπους της εταιρείας με email ή μέσω τηλεφώνου. Η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση απέχει λίγα μόνο κλικ.

Ανακαλύψτε νέα μέρη

Advertisement

Ο οδηγός στέλνει τον προορισμό του στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου του χρησιμοποιώντας το Volvo On Call πριν φτάσει στο όχημά του, για να το βρει προγραμματισμένο μόλις μπει στο αυτοκίνητο. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα σχεδιασμού του ταξιδιού και παροχής πληροφόρησης για το χρόνο που κατά προσέγγιση απομένει μέχρι τον προορισμό πριν μπει στο αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο χάρτη του Volvo On Call. Ο οδηγός μπορεί, επίσης, να βρει θέσεις στάθμευσης και το κόστος τους ανά ώρα και να στείλει την τοποθεσία αυτών των θέσεων στο Volvo του.

Κλειδαριές, καύσιμο, συντήρηση, οδηγικό ημερολόγιο

Advertisement

Το Volvo On Call  παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζει ο οδηγός για το αυτοκίνητό του – εάν είναι κλειδωμένο, σε χρήση, την τρέχουσα αυτονομία του, τη θερμοκρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος, το εγχειρίδιο χρήσης, τις ανάγκες συντήρησης κι ένα οδηγικό ημερολόγιο που μπορεί να τον βοηθήσει να ελέγξει την προσωπική ή την επαγγελματική χρήση του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένων των διαδρομών που πραγματοποιήθηκαν και της συνολικής απόστασης που διανύθηκε. Παρέχει πληροφορίες επίσης για πιθανή ενεργοποίηση του συναγερμού.

Σύνδεση με το ημερολόγιό σας

Δίνοντας ο οδηγός στο Volvo On Call πρόσβαση στο ημερολόγιό του, η εφαρμογή μπορεί να τον πληροφορήσει πότε χρειάζεται να αναχωρήσει και να στείλει τον τόπο μιας συνάντησής στο σύστημα πλοήγησης του Volvo του.

Πού έχετε παρκάρει;

Εφόσον δεν θυμάστε που παρκάρατε, το Volvo On Call βοηθά στον εντοπισμό του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας το χάρτη της εφαρμογής. Μπορείτε ακόμη να ενεργοποιήσετε τα φώτα και να ηχήσετε την κόρνα ώστε να εντοπίσετε το αυτοκίνητό σας γρήγορα.

Έχετε ένα μοντέλο Twin Engine;

Οι χρήστες οχημάτων Twin Engine (PHEV/Plug-in Υβριδικών) έχουν πρόσβαση σε μια σειρά επιπλέον έξυπνων λειτουργιών, μέσω της εφαρμογής Volvo on Call που είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνό τους, όπως προθέρμανση και ψύξη της καμπίνας από απόσταση, ετεροχρονισμένη φόρτιση, επίπεδο κατάστασης μπαταρίας, αγαπημένα σημεία φόρτισης και υπενθύμιση για τη σύνδεση του καλωδίου φόρτισης, εάν αυτό δεν έχει γίνει μέσα σε έναν προκαθορισμένο χρόνο.

Μοιραστείτε το αυτοκίνητό σας με την οικογένεια και τους φίλους σας

Το Volvo On Call κάνει εύκολο το να μοιράσει ο κάτοχός του το αυτοκίνητό με άλλους για μια ορισμένη χρονική περίοδο. Οπουδήποτε και αν βρίσκεται αυτός ή το αυτοκίνητό του, μπορεί να δώσει στους φίλους ή μέλη της οικογένειάς του άμεση πρόσβαση σε αυτό. Οι τελευταίοι μπορούν να ανοίξουν το αυτοκίνητο με το κινητό τους τηλέφωνο και στη συνέχεια να ενεργοποιήσουν ένα ειδικό κλειδί που λειτουργεί μόνο κατά τη διάρκεια του χρόνου που τους έχει επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητό του. Έξυπνο, εύκολο και ασφαλές. Η υπηρεσία Car Sharing είναι διαθέσιμη για το XC40.

Σε περίπτωση ανάγκης

Σε περίπτωση που απαιτείται οδική βοήθεια, οι τηλεφωνητές του Volvo On Call είναι εκεί για να απαντήσουν στο τηλεφώνημά. Για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, απλώς πιέστε το πλήκτρο SOS που βρίσκεται πάνω από τον εσωτερικό καθρέφτη του αυτοκινήτου σας. Για οδική βοήθεια, πιέστε το πλήκτρο του Volvo On Call. Εάν ένας αερόσακος του αυτοκινήτου σας ανοίξει ή ενεργοποιηθούν οι προεντατήρες ζωνών ασφαλείας, το αυτοκίνητό σας θα καλέσει αυτόματα τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112.

Wi-Fi Hotspot

Μπορείτε πάντοτε να συνδέσετε το Volvo σας με το διαδίκτυο και να έχετε πρόσβαση στις in-car εφαρμογές δημιουργώντας μία σύνδεση μέσω του κινητού σας τηλεφώνου. Αλλά με το Volvo On Call, μπορείτε να απολαύσετε μια ακόμη πιο αξιόπιστη σύνδεση και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα Wi-Fi hotspot εντός του αυτοκινήτου, με το οποίο μπορούν να συνδεθούν έως και οχτώ συσκευές. Αυτό είναι εφικτό με το ενσωματωμένο Volvo On Call μόντεμ του αυτοκινήτου και με μία επιπλέον κάρτα SIM.

Το σήμα 4G σας (ανάλογα με το μοντέλο) είναι ισχυρό και αδιάλειπτο, καθώς χρησιμοποιείτε την κεραία του Volvo On Call κι έτσι η χρήση του διαδικτύου είναι εύκολη και γρήγορη. Εκεί που ένα τηλέφωνο θα δυσκολευόταν να βρει σήμα μέσα στο αυτοκίνητο, το σύστημα του δικού σας Volvo μπορεί συχνά να λειτουργήσει ακόμη καλύτερα. Επιπλέον, η συνεχής πρόσβαση στο ίντερνετ εξασφαλίζει ότι οι χάρτες στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας θα λαμβάνουν κανονικά τις σχετικές ενημερώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το Volvo On Call μπορείτε να βρείτε εδώ